юли 13, 2024

Ако вашият ангел иска да ви предупреди, той ви изпраща 1 от тези 5 сигнала

done

Ако вашият ангел иска да ви предупреди, той ви изпраща 1 от тези 5 сигнала

Нашият ангел ни защитава и ни ръководи. Той е божественото сътворение на светлината и любовта, за да помага на хората в живота.

Всеки човек има свои собствени уникални ангели-пазители – един ангел, от който винаги можете да потърсите помощ.

Ангелите уважават свободната ви воля и няма да се намесят, ако не ги потърсите – дори и ако живота ви е в опасност. Ангелите общуват с нас чрез интуитивни чувства и специални сигнали.

Ако се съмнявате в правилността на решението си, винаги можете да се обърнете към вашия ангел за потвърждение. Ангелските знаци ни помагат да общуваме по-лесно с тях, подобряват интуицията и ни дават увереност да продължим напред.

В допълнение, ангелите постоянно ни дават знаци, особено за да привлекат вниманието ни. Вашите ангели знаят всичките ви най-съкровени желания, мечти, истинските чувства, страхове, недостатъци, силни и слаби страни. Вашият ангел знае истинската ви същност като човешко и духовно творение.

Когато ангелите искат да ви предупредят или да ви напомнят за нещо важно, те ви изпращат знаци.

Тук са събрани 5-те знаци на ангелите, които не бива да пренебрегвате:

Шум в ушите.

Шум в ушите – много често срещан метод за комуникация между ангели и хора. Това може да е знак на подкрепа, която ви напомня, че ангелите са наблизо и са готови да ви утешат.

Също така е знак за потвърждение: шумът в ушите, показва, че вашите действия и мисли в този момент са правилни и важни. Ако чувате жужене в ушите си, знайте, че ангелите ви съобщават, че сте на прав път.

Числото 11.

Числата са универсален език, който ангелите използват, за да общуват с нас. Повтарящите се числа са послание, значението на което зависи от конкретните цифри.

По-конкретно, числото 11 има много значения и ангелите често го пращат отново и отново, ако искат да комуникират нещо с вас. 11 е пробуждане. Ангелите, които ви търсят ви “пробуждат” или в духовен смисъл, или в смисъл, че е време да осъзнаете някаква истина, която може да не ви се хареса (например, отношенията ви са изчерпани).

Перо.

Ако изведнъж ви попадне перо, това е знак от вашия ангел – хранител да не се обезкуражавате! Това е утеха, че всичко е наред и че не сте сами. Не се борете с проблема сами, помолете ангелите за помощ и за насоки.

Орел.

Орел – символ на интуицията. Ангелите изпращат орела като знак, че трябва да следвате инстинктите си, защото интуицията не би ви провалила, дори ако вашето мнение се различава от повечето хора. Орелът ви напомня, че е невъзможно да игнорирате истината, в противен случай в бъдеще това може да доведе до проблем.

Странно усещане в слънчевия сплит.

Чакрата около слънчевия сплит (намира се на 5 см над пъпа) е изключително чувствителна на енергия; ето защо казвате “Интуицията ми подсказва”. Ангелите ви изпращат усещания в тази област, за да ви предупредят, че нещо не е наред!

Можете да чувствате гадене, стрес и дори лек дискомфорт. Не пренебрегвайте тези чувства – обърнете внимание на момента, в който те се случват.

Например, ако започнете да се чувствате болен в присъствието на даден човек, това е знак, че най-малкото не трябва да бъдете с него.

Колкото по-добре се научите да разпознавате знаците на ангелите, толкова по-точна ще бъде вашата интуиция. Ако не виждате знак, обърнете се към вашия ангел за обяснение. Той винаги ще намери начин да ви подскаже какво трябва да видите.

Don`t copy text!