юли 23, 2024

Ани Салич направо сияе – ето кой е мъжът, който я носи на крилете на любовта:

done

Напоследък близки до любимата ни водеща, Ани Салич , забелязват в нея коренна промяна. Красивата дама направо сияе и си има напълно логично обяснение за това.

Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си, пише „Уикенд“.  За него не се знае много, тъй като не е популярно лице, но е известно, че е с няколко години по-млад и заема престижна позиция в една от големите български банки с неждународно участие. 

Слуховете твърдят още, че актуалният приятел на журналистката се радва на солиден месечен доход.

Той често я изненадвал със скъпи подаръци, а по случай предстоящия й рожден ден на 22-ри април обмислял да я заведе на екзотична почивка. 

Ани Салич

Ани споделила с колеги от Нова тв, че е по-щастлива от всякога и се носи на крилете на любовта . Дори пред тях водещата отказвала да разкрие подробности за новия си мъж. Категорична била, обаче, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което й се е случвало през последните години. Не е тайна, че раздялата със съпруга й бе тежко изпитание за нея, но явно тези времена са минало, децата им пораснали и сега водещата се наслаждавала на свободата си. Макар че гони 50-те, тя усещала, че изживява втора младост и се чувствала като влюбена тийнейджърка. 

Ани Салич в сиво

Явно настоящият партньор на Ани е джентълмен, защото я носи на ръце и я обгрижва постоянно. През септември двойката бе на кратка почивка в един от най-известните курорти на Френската Ривиера, а сега тново планират екскурзия, този път по-екзотична. 

Колеги и приятели на телевизионерката се радват, че най-накрая е намерила подходяща половинка за себе си и сродна душа. След много несполуки в личния живот тя вече се чувствал спокойна и уравновесена.

Don`t copy text!