юни 16, 2024

Василиса Володина прогнозира невероятно успешна година за една зодия

done

Василиса Володина прогнозира невероятно успешна година за една зодия

Известният руски астролог Василиса Володина сподели своите прогнози за 2024 г., която ще премине под знака на Зеления дървен дракон.

Според Володина началото на 2024 г. може да се стори на Лъвовете доста рутинно и монотонно, с усещането, че животът минава. От февруари обаче се очаква значителен обрат: Лъвовете ще почувстват прилив на енергия и ще започнат да предприемат активни действия.

Този период ще бъде благоприятен за кариерно развитие, а до март ще се открият нови възможности за образователни стремежи и пътувания.

В периода от края на май до средата на юни, според Володина, решенията, взети от Лъвовете, ще окажат значително влияние върху обкръжението им, особено върху колегите и близките. Харизмата и упоритостта на Лъвовете ще привличат хора към тях, които ще търсят техния съвет и подкрепа при решаването на важни въпроси, съобщава Sterlegrad.

Володина също така отбелязва, че годината ще бъде благоприятна за разширяване на контактите както в бизнеса, така и в личната сфера. Освен това допринася за развитието на професионалните умения и придобиването на нови знания. До края на годината обаче Лъвовете ще трябва да се съсредоточат върху текущата работа и домашните задачи, така че е по-добре да не планирате нови проекти за ноември и декември.

Don`t copy text!