юли 23, 2024

Виж коя е твоята мева! От това зависи какво ти е приготвила кармата!

done

Виж коя е твоята мева! От това зависи какво ти е приготвила кармата!

В Тибет се приема, че душата може да се въплъти в човешкото тяло до 9 пъти, а Мева определя вашата мисия.

Всяко прераждане, без значение от това какви са били хората в миналия си живот, налага кармични тестове, които се отнасят до характера, здравето, любовните взаимоотношения и професията. Преродена отново, душата дава на хората специални изпитания и кармични проблеми. Характеристиката на следващото измерение или прераждане е Мева (в превод – къртица или белег). Мева показва кога душата ви е преродена в човешкото тяло или защо вашата душа живее на планетата Земя. Мева също показва какви кармични възможности ви предстоят.

Определянето на Мева е доста просто – намерете в таблицата своята година на раждане и определете съответната за вас Мева. А сега можете да разберете какви черти на характера, болести и сексуални наклонности е приготвила за вас вашата карма, пишат от Е-новини.

Можете също така да разберете каква професия е най-подходяща за погасяване на кармичните ви дългове. Кармичните заболявания не се лекуват с медикаментозни средства. В Мева бихте могли да намерите към какви заболявания сте предразположени и през каква болест трябва да преминете, като лекарствата няма да ви помогнат – необходимо е да преминете сами през това изпитание. Вие трябва да изработите кармата си! И така, намерете в таблицата своята година на раждане, определете своята индивидуална Мева (от 9 до 1) и разберете кои са вашите кармични дългове, както и кармичните ви наклонности.

МЕВА 1

Неспокоен и песимистичен характер, не прекалено амбициозен. Покорен и приспособим към ситуациите. Външно е открит и приятелски, вътрешно – инатлив. Детството му е трудно, средната възраст е благоприятна. Не е с много добро здраве, страда от свръхчувствителност, отключва зависимост от алкохол и наркотици. Има проблеми с бъбреците, пикочния мехур и гениталиите. Има склонност към депресия и промени в настроението. Не е много романтичен, но има голяма нужда от любов. По характер е собственик, завоевател. Кармата му предрича посредствено и скромно съществуване. В работата му е нужен покой, възможност да размишлява, да мисли и планира. Успешни дейности – всички, които са свързани с вода.

МЕВА 2

Приятелски характер, не агресивен и амбициозен. Нормална душевност, липса на инициатива, обсебен от подробности и детайли. Добър служител, работи отлично с други хора. Най-добра възраст: 45-47 години. Напълнява лесно, страда от кармично заболяване на червата, кожата, кръвта и гърба. В любовта трябва да бъдат много внимателни към партньора си. Да бъдат по-скоро емоционални, отколкото умни. В живота не са нито богати, нито бедни. Хазартните игри го водят до разруха, може да го доведат дори до самоубийство, насилствена смърт или затвор. Желателно е да се занимават с професии като: връзки с обществения, работа с хора, както и работа, свързана с природата и земеделието.

МЕВА 3

Независим характер, оптимистичен и млад. Пораства и става зрял по-бързо. Общителен и приказлив. Положителен и уверенен ум, но нетърпелив и инатлив, не в склонен да се примири с обстоятелствата. Най-добра възраст: 34-38. В живота му има много възходи и падения. Физически силни и активни, но е много вероятно да имат психични и неврологични проблеми, както и проблеми с краката. Когато започнат да употрябват лекарства, почти винаги се пристрастяват и или умират от свръхдоза, или получават психично заболяване. Директен и импулсивен характер. Като професии, които са благоприятни за тях, са: говорител, музикант, учител, писател и активна работа в сътрудничество с другите.

МЕВА 4

Схватлив и умерен характер. Нерешителен и слаб, нестабилен ум, но лесен и с добри чувства. Природна доброта, лесно уязвим. Най-добрата възраст – младежите до 38 години. Слаба фигура, голямо чело. Раздразнителен най-много през сутринта. Кармични проблеми с червата и дихателната система, податлив на епидемии. Жените имат проблеми с половите органи. Рано порастват, имат визуална привлекателност. Съществуват трудности при създаването на силни връзки. Имат проблеми със създаването на семейство. Бързо губят доходи. Може лесно да бъдат ограбени. Като професия предпочитани са тези, свързани с комуникация, връзки с обществеността, организиране на тържества, производство и търговия на вълна.

МЕВА 5

Човек на крайностите: или много добър, или много лош. Амбициозен или мързелив, морален или развратен и т.н. Критична възраст – 42 години, в този момент живота му значително се подобрява. Необичайно развит инстинкт за самосъхранение. Добро телосложение и изържливост. Като кармично предразположение – чувствителни черва, тумори, треска, хипертония и проблеми с кръвта. Силна нужда от любов и страст, имат склонност към доминиране. Лош късмет, но бързо се възстановява от провалите. Склонност към хазартни игри, които могат да доведат до разруха. Като предпочитани са професиите, включващи по-висока позиция, ако сте амбициозни и мъдри, а ако не сте, то по-лесните длъжности.

МЕВА 6

Непосредствен характер, с развита интуиция. Духовен, енергичен, иновативен. Роден лидер. Войнствен дух и възвишени цели. Самодоволен, със страх от провал. Благоприятна възраст – около 40. Слабо тяло. Има тенденция за умора, нервност и повишена температура, главоболие и виене на свят. Слаби са белите дробове, сърцето и костите. В любовта имат желание за владеене и господство. Сръчни и дръзки финансисти. Предпочитат професии, свързани с управление, право, образование и религия.

МЕВА 7

Оптимистичен характер, несдържан. Прекрасен оратор. Има тенденция да манипулира хората. Ядосва се, когато не му обръщате внимание. Жив ум, внимателен към детайлите. Търси щастието и свободата. Устойчивост и стабилност след 40. Не може да бъде самостоятелен дълго време, тъй като му липсва постоянство. Слабо телосложение, има проблеми със стомаха, бъбреците и половите органи. В любовта са привлекателни и чувствени. Вродена любов към свободата. Изборът на партньор е много важно. Спечелените пари могат да бъдат бързо изразходвани. Късметът им е малък. Добри оратори, учители, проповедници и търговци.

МЕВА 8

Упорит и самоуверен характер. На мнение са, че не се променят лесно. Консервативен ум, налага своите възгледи на другите. Външно спокоен, вътрешно силен. Вълк единак с високо мнение за себе си. Голям, силен, със здраво тяло. Проблеми с нервите, гърба и раменете. Болести като атеросклероза, хроничен запек, психосоматично разстройство. Неразбиран в отношенията, но е верен и лоялен, когато става въпрос за семейството му. Ранен просперитет, привързаност към парите, с желание да инвестира. Има нужда от стабилна позиция, която изисква надеждност.

МЕВА 9

В центъра на вниманието, емоционален. Често брилянтен, но безполезен живот. Импулсивен и нетърпелив. Излишно критичен, тъй като очаква твърде много от другите. Често променя мнението си. Идеалист, презиращ материалното. Благоприятна средна възраст, след това се влошава жизнения стандарт. Силни и гъвкави. Проблеми с нервите, съня, сърцето и очите. Атрактивни и смели в любовта. Сладкодумни с привлекателен външен вид. Страстни, ревниви и със силен характер. Склонност към любовните фантазии. Силна нужда от пари, но им липсва постоянство. Късметът им не е много, не са богати нито бедни. Предпочитани професии: художник, дипломат, актьор и писател.

Don`t copy text!