юли 23, 2024

В бТВ няма прошка: Махат водещ от сутрешния блок заради низ от гафове в ефир

done

В бТВ няма прошка: Махат водещ от сутрешния блок заради низ от гафове в ефир

Големи надежди (и голяма отговорност) възложиха от бТВ на плещите на младите водещи на „Тази събота и тази неделя“ Митьо Маринов и Бесте Сабри. И докато Бесте седи добре на екран и се справя що годе адекватно с предизвикателството, то работата на Маринов като водещ е доста спорна.

Оказа се, че продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента, пише „Уикенд“.

Митьо Маринов и Бесте Сабри

Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че няма чувство за хумор и не му се получават шегите.

На началниците му вече им дошло до гуша да треперят всеки път каква „оригинална“ шега ще пусне и затова започнали кастинг за нов водещ . Некомпетентността на Маринов е видна дори за гостите му. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея.

Силвия Лулчева интервю

Не само това, Лулчева дори демонстративно напусна студиото, след като така и не успя да намери общ език с водещите, чието изумление и безсилие да се справят със ситуацията бяха видими и доста комични.

Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта. Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата „викат му „суингъри“, което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.

Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития. Като водещ на предаване обаче е пълна скръб. Повечето зрители са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, за да бъде добър водещ.

Don`t copy text!