• Home
  • В Стара Загора пак ври и кипи, позната на Дебора с голяма новина за нея

В Стара Загора пак ври и кипи, позната на Дебора с голяма новина за нея

Дебора била заплашвана лице в лице

Днес тя е още по красива!

19-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, която през юни беше пребита в дома си и обезобразена с макетно ножче, отново е активна в социалните мрежи.

Преди седмица тя си направи профил в Instagram, а скоро след това пусна „стори“ с изпълнителя Галин. Именно него тя посочи като свой любим певец в първото си интервю след инцидента, което даде пред Станислав Цанов в YouTube канала му „Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ“. В рамките на видеото Цанов срещна Галин с Дебора, като изпълнителят ѝ обеща да направят песен заедно.

Наскоро Дебора Михайлова публикува и своя есенна фотосесия, на която е усмихната и изглежда, че опитва да преодолее случилото се. Преди месец тя говори и в предаването „На фокус с Лора Крумова“, където сподели, че я е страх да излиза, но го прави, защото не иска „животът ѝ да приключи“.

Преди дни пък прокуратурата приключи разследването по случая.

„Считаме, че сме събрали и проверили нужните доказателства, за да докажем виновността на лицето“ –  Георги Георгиев, бивш приятел на Дебора, обясни районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова. Тя посочи, че предстои внасяне на обвинителен акт в съда. Тече и предявяване на материалите по делото на защитниците и се очаква то да приключи тази седмица.