юли 25, 2024

В bTV предстои пълна промяна, това е и причината Цитиридис да си отиде!

done

В bTV предстои пълна промяна, това е и причината Цитиридис да си отиде!

След множеството спекулации защо предаването на Цитиридис се сваля от ефир и кой евентуално ще заеме ефирното време, от медията излязоха с официално обяснение. Те споделиха, че в идните дни ще се сподели още информация относно финала на предаването, както и че самото програмно решение е свързано с амбицията на медията през пролетта да предложи на аудиторията изцяло обновена програма.

Към момента част от промяната е факт – свалят турските сериали от своя праймтайм.

Обикновено в 12-тия месец от годината част от актуалните предавания на медиите излизат във ваканция и стартира излъчването на празнични програми. Причините Шоуто на Николаос Цитиридис да не се върне повече на екран, са не само обновяването на програмата на медията, но и за съжаление сравнително ниският му рейтинг.

Въпреки че шоуто се задържа 4 години на екран, не е тайна за никого че рейтингът не е очаквания от всички. Според медията аудиторията на предаването е била изцяло младежка. Именно и заради тях бе измислен онлайн вариант, който се излъчва само в Интернет пространството.

Медийните специалисти са категорични, че шоуто се е изчерпало съдържателно, тъй като телевизионният пазар у нас е твърде малък, а известните личности бързо свършват.

Побързаха да пуснат и слухове, че от 15 януари на екран ще се върне „Шоуто на Слави“, което бе и сред най-рейтинговите за медията, но оттам категорично отвърнаха, че няма такова нещо, доводът е, че Трифонов е политическо лице и съответно няма място на техния екран като водещ.

Don`t copy text!