юли 19, 2024

Голям гаф на финала на Гласът на България, в мрежата ври и кипи

done

Голям гаф на финала на Гласът на България, в мрежата ври и кипи

Големият финал на „Гласът на България“ излъчи като победител Надежда Ковачева от отбора на Миро, която пребори съперничката си от отбора на Мария Илиева – Димитрина Германова. Третото място остана за Елена Попова от отбора на Миро, а четвърти се класира Никола Янакиев от отбора на Дара.

 

Именно представянето на Никола обаче, предизвика истински пожар в социалните мрежи, където по традиция активността беше в разгара си по време на целия финал на музикалния формат. Особено при изпълнението му на песента „Sorry Seems To Be The Hardest Word“, когато се случи нещо, което моментално ескалира реакциите.

Музиката сякаш бе заглушавана от гласовете на участниците.

„Моля за другия сезон да смените тон режисьора, омръзна ми да не мога да чуя изпълнението заради музиката…“, гласи един от първите коментари след изпълнението на Никола, който в един от финалните етапи пя дует и с Дара Екимова.

 

„И все пак Никола се представи блестящо“, „Най-добрият за мен! Гласът на България!“, „Браво на Никола той е различният, момичетата са добри, но са еднакви…“, „Впечатляващ и много меден глас. Перфектен в изпълненията и с добро сценично поведение“, се казва и в част от останалите мнения.

Според голяма част от феновете на формата пък, победител този сезон е трябвало да стане именно Никола Янакиев от отбора на Дара, а гласовете в полза на момичетата са били доста съмнително завишени.

Don`t copy text!