юли 23, 2024

Господ е дарил всяка зодия с уникален БОЖИ ДАР при раждането – ето какъв е твоят:

done

Господ е дарил всяка зодия с уникален БОЖИ ДАР при раждането – ето какъв е твоят:

Древните гърци имат легенда, според която Бог е надарил всеки човек при раждането му с дар съобразно зодията. Според историята този дар е трябвало да помогне на хората в живота им.

След като получат подарък, хората трябва да разберат как могат да се подобрят с негова помощ. Подаръкът може да бъде и капан. Ценен урок, който ще ни научи винаги да се опитваме да учим повече и да живеем с достойнство и уважение към другите.

Ето и какъв е Божият дар за всяка зодия при раждането:

Божият дар за Овен е ЧЕСТ

Овенът се движи от ентусиазъм и понякога може да се каже „сляпа“ вяра. Вътрешният им глас продължава да казва, че всичко ще бъде наред. Това не е оптимизъм, а вяра. Това е безусловно доверие в боговете. Те може да не виждат винаги плодовете на това, което са засадили, но тяхната творческа природа няма да престане, докато не превърне почвата в зелена, уханна градина.

Божият дар за Телеца е СИЛАТА

Без значение каква е ситуацията и кой е противникът им, ако наистина искат да постигнат нещо, Телците ще намерят начин да го направят. Силата им идва отвътре, от сърцето и те трябва да приемат това. Любовта побеждава всичко и сърцата им копнеят за това. Те са надарени с невъобразимата СИЛА на боговете.

Божият дар за Близнаците е ОБЩЕНИЕ

Способността им да събират и обработват информация е невероятно силна. Близнаците имат страхотна способност да стават част от социални групи и да споделят ценна информация с хората. Това е най-голямото им предимство. Те са царете на информацията и комуникацията.

Божият дар за Рака е ПРЕДАНОСТТА

Те са много лоялни към своите приятели, семейство и всичко, което ги засяга. Типичният Рак винаги се опитва да помогне на другите. Тази сляпа преданост понякога може да ги нарани, но те винаги са възнаградени за постоянството си.

Божият дар за Лъвовете е ГОРДОСТТА

Силата на Лъвовете е символ на тяхната гордост. Гордостта трябва да идва не отвън, а отвътре. Лъвовете трябва да разберат, че са ценни, мъдри и добри.

Божият дар за Девата е ПРИСПОСОБЯВАНЕ

Девите са толкова адаптивни, че можете да ги преместите да живеят в по-ниските слоеве на обществото, но те все пак ще живеят като крале. Разбира се, не е толкова просто, но тези хора го правят! Но Девите винаги трябва да помнят кои са и да не се отклоняват от пътя, който ги води към най-високата планина.

Божият дар за Везните е СПРАВЕДЛИВОСТТА

Тези хора имат инстинктивна склонност да съдят всички, освен себе си. Те са много строги към себе си и затова са толкова добри съдии за околните. Тази невероятна способност им дава всичко необходимо, за да разберат как работи обществото и как да продължат да се подобряват за максимален успех.

Божият дар за Скорпиона е СТРАСТТА

Скорпионите са възнаградени със страстно докосване, което им дава право да „ловуват“ и да преследват това, което искат. Но Скорпионите трябва да помнят, че нашите инстинкти могат да ни отровят или убият.

Божият дар за Стрелеца е УСПЕХ

Може би на Стрелците понякога им е трудно в живота. Но въпреки това те винаги имат късмет в ежедневието си, не винаги го осъзнават, но ще дойде времето и те ще го разберат!

Божият дар за Козирога е УСПЕХ и ИЗОБИЛИЕ

Но не става лесно. Козирозите трябва да работят усилено, за да бъдат успешни, поне те мислят така. Те вярват, че истински успех може да бъде постигнат чрез отдаденост и упорит труд. Не забравяйте, че пътуването е много по-важно от дестинацията!

Божият дар за Водолеите е УНИКАЛНОСТ

Тази уникалност обаче понякога може да причини проблеми или да изолира Водолея от външната среда.

Божият дар за Рибите е ФАНТАЗИЯ

Рибите имат невероятна способност да създават илюзии. Тези хора са истински мечтатели! Ако използват този си дар правилно, тази тяхна способност може да ги доведе до успеха!

Don`t copy text!