юни 16, 2024

Грандиозна рокада в bTV, откраднаха голяма красавица от Нова, правят я водеща

done

Грандиозна рокада в bTV, откраднаха голяма красавица от Нова, правят я водеща

Отново е време за танцуващи знаменитости. От февруари по bTV тръгва нов сезон на „Dancing Stars“, като негови водещи ще са актьорът Краси Радков и певицата Александра Раева.

От телевизията обещават, че двамата „с танцова стъпка, много настроение и хумор“ ще ръководят събитията в бляскавото танцувално шоу, което се радва на голяма популярност по целия свят.

„Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто“, се казва в съобщението на телевизията за завръщането на формата.

„Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да „отвея“ поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно“, шегува се Раева.

Тя споделя, че обича много този формат и се вълнува, че ще стане част от неговия „вълшебен свят“.

„Dancing Stars е страст, емоция, феерия от цветове и ритъм, които ще докоснат и развълнува всеки човек. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата – Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!“, допълва още тя.

Актьорът и комик, известен като един от посланиците на културата на Северозапада, на свой ред споделя, че възприема танцувалното риалити като „невероятно предизвикателство“.

„Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така „пластичен“. Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика“, коментира той.

Радков напомня как преди години той сам стигна до финала на „Dancing Stars“.

„Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на Dancing Stars. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!“, допълва още той.

Като формат „Dancing Stars“ събира известни личности от света на културата, шоубизнеса и обществения живот в България в двойки с професионални танцьори.

Всяка седмица двойките ще представят нов танц по предварително поставена задача, а изпълненията ще бъдат оценявани от жури, но гласуване от зрители по bTV ще решава кои участници продължават напред и кои отпадат.

От телевизията посочват, че с „Dancing Stars“ затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.

Междувременно във „Фейсбук“ Маги Халваджиян сподели официален пост на „Глобал Груп“, които държат правата за участия на Алекс Раева и Мария Игнатова. От позицията им става ясно, че двете красавици са преотстъпени съответно на bTV и Нова телевизия само временно, за изпълняване на ангажименти към „Dancing stars“ и съответно „Един за друг“.

Don`t copy text!