юни 12, 2024

Докато годеникът ми се стараеше да подсигури общото ни бъдеще, аз му изневерявах с бившия си приятел

done

Връзката ми с Илиан се разви толкова бързо, че няколко месеца след първата ни среща той ми предложи да се омъжа за него. Може би нашата история щеше да завърши с хепиенд, ако една вечер съвсем случайно не срещнах бившия си любим. И това се случи в период, в който годеникът ми непрекъснато работеше, а аз толкова се нуждаех от неговата любов и внимание.
След като се разделих с Алекс, повече от две години не исках да погледна към друг мъж. Но човек предполага, а Бог разполага. Веднъж моя приятелка ме запозна с братовчед си Илиан – красив и интелигентен младеж, три години по-малък от мен. Той ми допадна във всяко едно отношение и реших, че си струва да опитам отново да се обвържа. Много скоро двамата така се влюбихме, че не можехме да прекараме и няколко минути един без друг. Илиан ми посвещаваше всяка секунда от свободното си време и може би затова си помислих, че винаги ще бъде до мен и ще задоволява женските ми капризи.

За съжаление отпуската му свърши, той се върна на работа и вече не можеше да ми отделя толкова много време. Нещо повече, годеникът ми започна да приема допълнителни дежурства, защото искаше да спести пари за сватбата ни. Илиан правеше всичко за мен, но аз не го оцених. Имах прекалено свободно време и по цял ден се мотаех с приятелки по бутици, ресторанти и нощни клубове. Годеникът ми си затваряше очите за волните ми изпълнения, докато не му изневерих. Една вечер в нощния клуб срещнах Алекс. Бившият ми приятел си бе останал все така чаровен любител на жените. До сутринта флиртувахме и неусетно старата страст отново пламна между нас.
Оттогава двамата често се любехме, въпреки че той знаеше, че съм сгодена за друг.

В крайна сметка Алекс нямаше сериозна връзка и фактът, че скоро ще омъжвам, не го притесняваше ни най-малко. Така и не разбрах как Илиан е научил за изневярата ми. След един бурен скандал, годеникът ми отмени сватбата. Днес дълбоко съжалявам за случилото се, защото с Алекс за пореден път нищо не се получи. Осъзнах колко много ме е обичал, а аз се подиграх с любовта му. Знам, че никога повече няма да срещна предан мъж като него. Надявам се, че след време все пак ще ми прости и ще се върне при мен.

Don`t copy text!