юни 16, 2024

Дони призна защо е отслабнал с цели 44 кг – вижте как изглежда в момента

done

Дони призна защо е отслабнал с цели 44 кг – вижте как изглежда в момента

През изминалата година в медиите неведнъж се обсъждаше външния вид на Дони – не е тайна, че той отслабна плашещо и мнозина се опасяваха, че ударното смъкване на килограми е свързано с някакъв здравословен проблем.
Но ето че сега певецът сам призна причината да свали рекордните 44 кг – пише в. „Уикенд“. По време на гостуването си в „Преди обед“ преди дни двамата с Нети коментираха драстичното му отслабване, което породи слухове за здравословното му състояние .

„Чувствам се много добре, свалих 44 кг, почти половината от теглото си“ – разкри музикантът, който днес тежи едва 50 кг. Въпреки че е слаб като вейка, той продължавал да линее, а в лице е заприличал на старец. Дони обаче успокои феновете си, че не е болен. Причината за драстичното му отслабване не е здравословен проблем, както мнозина си мислели, а увлечението му по източните учения и практики. Заради манията си по йогизма певецът си е наложил специален хранителен режим, основан изцяло на суровоядството.
Сега той ядял предимно необработени плодове и зеленчуци. Много рядко – веднъж в седмицата си позволявал някой зеленчук, обработен на пара. Уви, вместо да го подмлади, манията му видимо го е състарила.
„Според мен болни са хората с наднормено тегло. Никога не съм се чувствал по-добре. Пълен съм с енергия, бодър съм, не се задъхвам. Показателите ми са като на 20-годишен младеж, дори лекарите са изненадани колко добре са ми органите“ – отсича Дони.

Don`t copy text!