• Home
  • Дядо искаше да си купи кисело мляко. Не му достигаха 5 ст. Продавачът му каза да се махне, че пречи-Ето какво се случи после

Дядо искаше да си купи кисело мляко. Не му достигаха 5 ст. Продавачът му каза да се махне, че пречи-Ето какво се случи после

Дядо искаше да си купи кисело мляко. Не му достигаха 5 ст. Продавачът му каза да се махне, че пречи-Ето какво се случи после

Тази история с прегърбен дядо просълзи стотици. Тя е разказана от Анастасия Мавродиева във Фейсбук.

Но не толкова случката, колкото думите на възрастния човек разчувстват потребителите от социалните мрежи. Ето какво пише жената:

Един прегърбен дядо, днес в магазина искаше да си купи кисело мляко. Не му достигаха 5 стотинки. Продавача… му го грабна от ръцете и го помоли да се махне от опашката, че пречел…..

Купих му мляко и го настигнах. Той отказа да го вземе.След отчаяно молене той се просълзи, взе го и ми каза: Имаш добро сърце дете, ей тая гърбица виждаш ли я?

Цял живот нося голямо сърце в тия гърди, тежка е тая работа, неблагодарна…. не е за всеки. Само ти казвам да си знаеш, с добро сърце, на тежък живот се наказваш….. но не дей да се отказваш!

….. Никога не съм виждала истински диамант! Днес видях…. нещо много по скъпо обаче! И не знам…от радост ли е от тъга ли е….
Но ми се плаче!