• Home
  • Едно яке втора употреба беше последната капка в прелялата чаша на търпението-Ето какво се случи!

Едно яке втора употреба беше последната капка в прелялата чаша на търпението-Ето какво се случи!

За съжаление много жени са нещастни в брака. Не всяка обаче е достатъчно силна, за да напусне. Някои остават заради децата, някои просто няма къде да отидат. Въпреки това, героинята на нашата история реши да напусне. Цяла поредица от действия на съпруга й доведоха до това. Една банална ситуация обаче послужи като последната капка.

ВЗЕХ РЕШЕНИЕ ДА НАПУСНА

Наскоро реших да напусна съпруга си. Той все още ме кара да се върна. Единственият проблем е, че той не разбра защо си тръгнах. Той все още смята, че това са мои капризи. В крайна сметка той, според него, ми е осигурил комфортен живот. Нека ви разкажа малко за този живот .

Да започнем с това, че след сватбата се преместихме да живеем при майка му. И това беше голяма грешка. В крайна сметка от първия ден слушах, че правя всичко погрешно. А също и за това каква е добронамерена свекървата, та ни е пуснала в апартамента си. Иначе щяхме да се скитаме по квартири под наем, като сестра ми. Отначало съпругът ми се перчеше, като мислеше да се преместим в жилище под наем .

Но всичко някак си се промени драматично, когато ни се роди дете. Съпругът ми каза, че сега не е най-доброто време за преместване, така че останахме. Сега започнах да слушам каква безполезна майка съм. И с течение на времето съпругът ми взе страната на майка си. Сега трябваше да слушам оплаквания и от него .

Най-интересното е, че свекървата не позволи внукът й да бъде регистриран в апартамента й. Тя ми каза да го запиша при родителите си. Съпругът ми запази мълчание. Трябваше да направя както ми нареди свекърва ми .

Последната капка, която преля

Също така си струва да кажа, че практически нямах собствени пари. Само разходите по детето. Съпругът ми ми даваше някакви пари на месец, но аз трябваше да давам сметка за всяка стотинка. Когато имам нужда от нещо, започваше истинското изпълнение. Когато казвах, че нямам зимни ботуши, съпругът ми казваше, че зимата ще бъде топла и може да изкарам с есенните. Затова ходя с тънки ботуши .

А наскоро ми се скъса зимното яке. Не стига, че се износи от самосебе си, но вече има и дупка. Тук съпругът ми се съгласи. На следващия ден ми донесе яке. Употребявано, втора ръка. Той казваше, защо да харчи много пари, когато можете да спестява толкова много. Но само това яке беше болезнено да се носи, изглеждаше по-зле от моето, с което ходих три години. А свекървата все хвалеше какво хубаво яке ми е взел, като че ли ми е купил яке на Армани.

В този момент стана толкова отвратително. Живея с хора, на които не им пука за мен. Съпругът ми има пари, получава добра заплата. За хранене никога нямаме нищо изискано. Купува само необходимия минимум за детето. Не разбирам къде отиват всичките пари. Най-вероятно той ги дава на майка си .

След тази история с якето реших, че ми стига. Докато съпругът ми и свекърва ми тръгнаха на покупки, аз си събрах нещата и ги оставих. Майка ми ме приветстваше. Тя каза, че тя и баща й ще ми помогнат. Съпругът ми нямаше да ме пусне след това. Обаждаше се и ми казваше да спра с „театъра“ и да се върна. Но реших, че кракът ми вече няма да стъпи там. Мислите ли, че постъпвам правилно?