април 17, 2024

Ето го истинското лице на Гала – вижте я без грим (СНИМКА)

done

Ето го истинското лице на Гала - вижте я без грим (СНИМКА)

Водещата на „На кафе“ отдавна е обект на завист от страна на женското съсловие у нас. Тя е сочена като пример за „жена без възраст“ и може би именно това дразни дамите, попрехвърлили 50-те.

Затова всички ликуваха, когато се появиха снимки от партито по случай 20-годишнината на „Господари на ефира“, на което екранната блондинка и партньорът я Стефан бяха сред специалните гости. Дали заради лошото осветление или пък недобрия грим, на кадрите 56-годишната Гала изглежда точно на възрастта си и нито година по-млада. 

Гала бръчки

За минути необработената снимка обиколи мрежата и показа, че екранният грим, подходящо осветление и фотошоп наистина са способни на чудеса. Извън тях обаче положението е такова, каквото е нормално за годините й, а те, припомняме тук, са 56.

Да, Гала не е на толкова голяма възраст, при все, че пак ще споменем визията на една Джей Ло, която ще чукне 54 лазарника. Генът обаче си е ген, а приказките на Гала за козметичната й серия, която сваляла десетилетия от лицето, както и за лицевата гимнастика, която прави, се оказаха просто мечти. От фотото идеално се вижда, че лицето на Гала напълно отговаря на годините й – нещо, което успешно се замаскира от камерите в „На кафе“ (това прави и Лили Иванова от десетилетия)… Овалът й е отпуснат, бръчиците са налице, а шията… там положението е доста по-сериозно и май е време да се вземат мерки, ако е възможно.

Гала и Халваджиян

„За разлика от Гала, Стефчо си е още младок. Е, побелял е малко, но на мъжете в това им е чарът. Дано да успее да го задържи с времето и да не го спипа да търчи по чуждо като нерез“, коментират в нета.