май 28, 2024

Ето кой ще заеме мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е голяма

done

Ето кой ще заеме мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е голяма

Николаос Цитиридис съобщи, че bTV спира шоуто му след 4 години.

„Край!“, тази дума употреби той, за да е ясно, че не става въпрос за трик или някаква шега. Шоуто ще има своето последно издание следващата седмица, с което водещият и екипа му ще си кажат довиждане със зрителите.

 

Реакциите на тази новина се оказаха доста разнопосочни.

„Браво! Явно БТВ можело да мисли от време на време“, „Това трябваше да стане още след първото предаване“, „В 7/8ми има място…“, такива са кратките реакции на тези, които не харесваха Цитиридис и шегите му. Те не са никак малко. Някои, които се радват, че мястото на шоуто му се отваря за нещо по-забавно и интересно, са по-изчерпателни.

 

„Шоуто на Цитиридис мога да го сравня с яденето на наденици от типа наблъскани с кожа и копита.

Ядеш защото си гладен, но след това ти остава неприятен вкус. Та и това предаване, голям шум, но не разбираш за какво изобщо си го гледал.

Изгледала съм най-много 3-4 предавания, всеки път със същото чувство на неприятно изгубено време“, гласи друг от коментарите в мрежата.

Разбира се, версиите за това кой ще заеме мястото му, са много и тепърва ще се развихрят. Една от тях е, че това ще е самият Къци Вапцаров. А според друга ще видим на негово място продуцентите в bTV Иван и Андрей.

Don`t copy text!