юли 24, 2024

Ето страхотната къща на на Катя и Здравко от Ритон която ни остави без думи (Снимки)

done

Ето страхотната къща на на Катя и Здравко от Ритон която ни остави без думи (Снимки)

Катя и Здравко от „Ритон” спокойно могат да се преквалифицират в ландшафтен архитект и интериорен дизайнер

Дует Ритон живее в изумителен дом в Банкя на надморска височина равна на божествена цифра – 777 метра, научи kliuki.bg.riton-

Катя и Здравко в момента са най-обсъжданата двойка у нас, защото са настанени в най-наблюдаваната Къща. След като напуснат Нови Хан обаче и скъпата си колежка Кичка, музикалното семейство ще посрещне шумна компания колеги в разкошната си къща в Банкя.

Домът на дует Ритон често е приемал и журналисти, които могат да разкрият зрителите не само чудесния интериор и страхотната градина, но и любопитния факт, че Катя и Здравко имат сериозно участие в създаването им.
riton 7
riton 6
Вилата на любимото семейство е разположена в Банкя на височина от 777 метра. До там няма нормален път, а каменисто дрифт-предизвикателство. Това обаче не пречи на двойката, която е влюбена в къщата, която е само на няколко години и е приютила всичките им дизайнерски мечти.
riton 5

Толкова обичат този дом, че направо не им се напуска, въпреки липсата на инфраструктура. Решили са, че като най-накрая асфалтират пътя ще нарекат улицата “Ритон”, а те ще окурипарт № 1.
riton 2

riton 3
Благата и уравновесена Катя има огромна заслуга за перфектния вид на цялата градина и тревните площи. Изчела е куп книги за озеленяване и сама е засадила много растения на почва, която са пренесли с чували. Разбира се ползвали са ландшафтната архитектка, но красивото лице на Ритон вече е знаело какви треви да засадят до джакузито и къде да сложат алпинеума.
riton 8
Най-атрактивното в дома на дуета е огромен дънер! Вместо да унищожат дървото решили да запазят великолепната стогодишна бъкстонска топола и около нея са издигнали къщата си. Сега тя заема централно място в стаята и със сигурност не изглежда странно.

Прекрасният дом на Ритон е оборудван с най-модерна техника. Там майсторът е Здравко, който не просто може да ремонтира всеки домашен уред, но и ги разглобява за удоволствие.

Прекрасната им къща е пълна с куп домашни любимци, които със сигурност са поверени на надеждни хора. Дует Ритон е пословичен с любовта си към животните, които със сигурност са нетърпеливи да се приберат.

Don`t copy text!