юли 13, 2024

Ето я красивата и нежна съпруга на Гатьо от „Игри на волята“, както и синовете му-близнаци (СНИМКИ)

done

Един от най-обсъжданите участници тази година в “ Игри на волята “ е Гатьо или както е истинското име на пловдивчанина – Пеньо Гатевски. Той отнесе доста подигравки заради факта, че не може да плува, както и заради пленяването си от страна на „Амазонките“.

В живота обаче Гатьо е любящ съпруг и баща, а сега бившият командос за първи път показа и прекрасното си семейство.

41-годишният здравеняк от Пловдив, както се знае вече, е личен охранител, след като е бил на две мисии в Ирак. Освен, че е бил в Ирак, той се представя като екс командос от спец частите. Явно в личния си живот е много щастлив със сегашната си съпруга , от която има двама сина-близнаци – Рангел и Младен.

Гатьо синове

Половинката на Гатьо е нежна блондинка и се отличава с фина красота. Неслучайно съпругът й се притесни не на шега, когато го пратиха в племето на „Амазонките”, че жена му ще се разведе с него и не иска да играе с толкова много жени.

Гатьо съпруга

Пеньо Гатевски досега в риалити формата се е предствял лато мъж, който е привърженик на семейните ценности и се страхува някой да не помрачи здравия му брак с половинката му. А тя определено си заслужава да трепери за нея.  Феновете са изненадани от хубавицата, с която  дели едно легло и пишат: „Прекрасна съпруга имаш, очакваме ви в „Един за друг!”

Източник на снимките: Инстаграм

Don`t copy text!