април 17, 2024

Жената на Ути впечатлява с фигура: Мария стройна като фиданка, въпреки, че е над 50-годишна

done

Жената на Ути впечатлява с фигура: Мария стройна като фиданка, въпреки, че е над 50-годишна

Ути Бъчваров вече 12 години държи далеч от светлината на прожекторите жена си Мария, научи skandalni.

Само малцина от най-близкото му обкръжение са я виждали. Цяло чудо е човек да засече кулинарния водещ в компанията на майката на близначките си Ружа и Далия, но папараци извадиха този късмет.

В началото на седмицата звездата на „Вкусно” и половинката му използваха хубавото есенно време, за да изведат заедно на слънце едната от щерките си.

Другото момиченце не беше с тях, защото същия ден го гледаше баба му. Обгрижването на две близначки е сложна работа, затова Ути често се възползва от помощта на близки.

Майката на девойчетата – Мария, е кака на Ути с 3-4 години и е прехвърлила 50-те, но има удивително стройна фигура, на която би завидял и топмодел.

Жената на Ути впечатлява с фигура

Дългокраката брюнетка се бе изтупала в черен клин и разноцветен потник за онзиденшната семейна разходка, а „главният готвач” на БНТ бе заложил на любимата си моряшка фланелка и бермуди. Вързал червено шалче на врата си и преметнал през гърди и рамо огромна чанта като някой пощаджия, Бъчваров не спираше да води служебни разговори по мобилния си телефон. 2-годишната шармантна щерка крачеше послушно до родителите си, издокарана с раирано панталонче до под коленете и червена блузка без ръкави. Пожелаваме на Ути здраве, и все така да ни радва с хубавите си гозби.