юли 13, 2024

Жена вижда разхождаща се чанта по средата на пътя. Когато тя поглежда вътре сърцето й спря

done

Малиса Луис закъсняваше за работа в началното училище, когато реши да направи кратък път през задънената улица на Кентъки. Нямаше начин да знае, че с това ще спаси живот.

Докато Малиса караше, видя напред черна чанта за боклук по средата на пътя.

Когато се приближи, видя, че торбата се движи. Тя се приближи до нея и грабна мобилния си телефон, за да запише какво се случва.

Това беше черна торба за боклук, чийто отвор беше завързан и съдържанието й се блъскаше наоколо, привличайки окото на шофьора.

Въпреки че нямаше представа какво има вътре, Малиса знаеше, че в чантата има нещо живо, така че тя я разкъса. Това, което откри вътре, я натъжи.

Там имаше кученце. Очарователно, жизнено и изключително благодарно кученце.

Веднага щом видя лицето на Малиса, кученцето започна да маха щастливо с опашката си, сякаш знаеше, че всичко ще бъде наред.

Кучето имаше каишка, но нямаше никаква идентификация, така че Малиса го взе и го заведе да работи в началното училище с нея.

 

Тази вечер тя и синовете й заведоха кученцето на ветеринаря. Ветеринарят прегледа кученцето и каза на Малиса, че не може да е на повече от 8 седмици.

За щастие, след прегледа, установиха че кученцето е здраво.

Малиса сподели преживяването си във социалните мрежи заедно със съобщение: „Ако това е вашето кученце, уведомете ме. Ако вие сте мръсникът, който го сложи в торба за боклук и го хвърли отстрани на пътя … .. вие сте болен!“

Както отделът за контрол на животните, така и полицията се опитват да определят кой би извършил толкова зловещ акт срещу такова уязвимо и сладко животно.

– Той е доста игрив – каза тя. „Просто говорихме за това колко е подвижен и пъргав. Той подскача радостно насам натам и играе с новите си играчки”

Малиса и синовете й решиха да запазят кученцето, като го кръстиха по подходящ начин.

След като донесе кучето вкъщи, семейството на Луис го нарече „Хефти“ заради торбата, в която е намерен. Никой не дойде да претендира за очарователното кученце и семейството му обеща да се погрижи за него.

Don`t copy text!