юли 19, 2024

Жена проплака: Хванах мъжа си на калъп с мама и го напуснах, а после…

done

Жена проплака: Хванах мъжа си на калъп с мама и го напуснах, а после…

Млада жена разбра, че съпругът й й изневерява с родната й майка и го заразя на секундата. На историята, която шокира TikTok, внимание обърна Daily Star.

 

В социалната мрежа Катрин разказа, че след като родила близначките си в 29-ата седмица от бременността, изпаднала в тежка следродилна депресия.

Един ден няколко членове на семейството забелязали, че съпругът и майка й се държат странно. След като научила за това, Катрин се обадила на мъжа си, който по това време шофирал автомобила си, и чула гласа на друга жена.

 

Съпругът й обаче отказал да й обяснява с кого е в момента и затворил телефона.

Малко по-късно Катрин разбрала, че мистериозната жена в колата била родната й майка.

„Аферата им продължи около четири месеца, преди окончателно да ги хвана на местопрестъплението“, споделя тя.

Шокирана, младата жена решила да напусне шавливата си половинка. Тя подала молба за развод, взела децата и напуснала дома си, в който много скоро майка й се настанила.

Съдът отсъдил попечителството на близнаците на Катрин, но след като научили за това, майка й и съпругът й започнали да планират сватба, за да вземат момичетата при себе си.

 

Аферата между тях обаче не продължил дълго. И майката на Катрин отново се върнала при съпруга си. Той й простил, но побързал да обвини Катрин за случилото се, наричайки я ужасна дъщеря и съпруга.

 

Оттогава младата жена е прекъснала всички отношения с близките си и не е общувала с тях от две години.

Don`t copy text!