юни 16, 2024

Жените от тези зодии са най-калпавите домакини

done

Жените от тези зодии са най-калпавите домакини

Има жени, които са родени за домакини. Но има и такива, които са в състояние да се грижат единствено и само за себе си. За тях готвенето и чистенето е загуба на време и предпочитат да запълват свободното си време, глезейки се.  

И докато това напълно ги устройва, избраникът им не винаги е във възторг от приоритетите на любимата си.

Започват да се чудят как да ги променят, мърморят… Но астролозите казват, че това е само загуба на време, защото всичко е предопределено от зодиакалния знак, под който са родени.

Ето кои зодиите, които не са създадени за домакини:

Стрелец  

Весели, безгрижни и замечтани, дамите, родени под знака на зодия Стрелец са във вечно търсене на нови емоции и впечатления, така че нямат абсолютно никакво време и сили за домакинска работа.

Жените от тази зодия са отдадени на любимата си работа, увлеченията си и пътешествията, заради което в къщата им цари хаос, от който много гости остават в шок. Те обаче не изпитва никакъв дискомфорт от бъркотията, която цари в дома им и я наричат творчески безпорядък.

Дори да имат партньор до себе си, представителките на тази зодия никога няма да се хвърлят да чистят, за да посрещнат любимия си в перфектно почистен дом. А ако той не одобрява това и реши да ги принуди да станат домакини, рискува да бъде зарязан!

Лъв

Лъвиците имат твърде много проблеми и грижи, свързани с кариерата и положението си,  и предпочитат да използват разумно личното си време.

Представителките на този знак отлично умеят да готвят, чистят и дори да поправят някои неща, но за тях е много по-лесно да си наемат човек, който да се погрижи за чистотата и готвенето. Благодарение на труда и старанието си, те могат да си позволят подобни услуги.

И докато някой чисти и готви вместо тях, те ще разполагат със свободно време, в което да се отдадат на пълен релакс и забавление.

Водолей

Водолеите не се фокусират върху чистотата и реда, защото са креативни и свободолюбиви жени. Те наистина обичат всичко необходимо им е под ръка, затова и творческият безпорядък не ги притеснява.

Представителките на тази зодия обичат да капризничат и да правят нещата напук. Ако партньорът им започне да ги упреква в небрежност и мързел, те бързо ще покажат недоволството си. И ще обяснят поведението си с желание за свобода и независимост.

Близнаци

Жените от този знак не обичат да правят никакви графици и планове, защото предпочитат спонтанността и импровизациите. Близнаците често посещават всякакви събития, правят това, което обичат и живеят като за последно.

Те просто нямат време за чистене и готвене и ако се появят няколко свободни часа, ще ги прекарат, за да си доставят удоволствие.

Въпреки че често признават, че са мързеливи, не виждат нищо престъпно в този факт и продължават да живеят в същия дух!

Скорпион

Жените от зодия Скорпион ще започнат да чистят, само ако мивката прелива от мръсни съдове, а за торбите с боклук вече няма никакво място. Те не обичат да готвят и знаят 2-3 рецепти за най-лесните манджи.

Въпреки това почти никой не си позволява да ги упреква за това, защото се страхуват от отмъщението им, което задължително ще последва след всеки негативен коментар по техен адрес.

Мъжете не обръщат внимание на тези им недостатъци, защото те са толкова харизматични, очарователни и привлекателни, че може да им бъде простено абсолютно всичко!

Don`t copy text!