юли 19, 2024

Жените от тези 3 зодии не са интересни на нито един мъж

done

Жените от тези 3 зодии не са интересни на нито един мъж

Има жени, които не могат да се похвалят с външност на модел, но въпреки това успяват да съберат около себе си тълпи от почитатели. Но има и истински красавици, които винаги са сами.

 

Според астролозите за това е виновно разположението на звездите в деня, в който са се родили. По думите им представителките на три зодиакални знака категорично не привличат силния пол. Нещо повече, с чертите си те буквално ги отблъскват.

 

Ето на кои момичета ще им се наложи да опитат да преодолеят ограниченията, наложени им от Звездите:

Рак 

Жената Рак е красива по свой собствен начин, но за да разберете това, трябва да се постараете доста, а понякога мъжете нямат време (и желание) да решават загадки. Освен това тя често проявява прекомерна предпазливост, която може да бъде възприета от противоположния пол като студенина и дори враждебност.

Не е чудно, че тези фактори карат мъжете да търсят по-лесни възможности.

Дева

Въпреки че са много приветливи, жените Дева са изключително бавни във връзките. Ето защо заемат едно от последните места в класацията на зодиите, създадени за романтични отношения.

 

Мъжете смятат Девите за истинска „крепост“ и не всеки ухажор е готов да прекара седмици и месеци, за да получи желаната обратна връзка.

Водолей  

Момичетата, родени под знака на Водолей, са изключително активни: те си поставят най-амбициозните цели и смело вървят към реализацията им. Във връзките те също често опитват да свирят първа цигулка – нещо, което невинаги се харесва на мъжете.

 

Господата предпочитат по-податлив партньор в живота, а не да търпят опитите на някой да поеме статута на неформален лидер в двойката.

Don`t copy text!