юли 13, 2024

Жените с тези имена са нетърпими, бягайте далеч

done

Жените с тези имена са нетърпими, бягайте далеч

Хора, които са увлечени от езотериката са наясно, че имената наистина могат да повлияят на характера на човек. 

 

Оказва се, че според учените има 5 женски имена, които правят притежателките им нетърпими, а характерът им много тежък.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова  преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Виктория

Името говори само за себе си. Тези хора се стремят да са първи във всичко, с което се заемат. Тези дами са много прями и линията между истината и грубостта понякога просто липсва.

Тези жени не са срамежливи и се случва да не зачитат чувствата на другите. Те са страхотни манипулаторки и понякога могат да направят интрига. Виктория може да гледа на конфликтите, дори и семейните, като на театрална постановка.

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Кристина

Тези дами са твърде емоционални и смятат себе си за много по-интелигентни от другите. Ето защо често се опитват да налагат мнението си по всеки въпрос и това често води до конфликти.

Склонна е да се държи арогантно с всички, които смята, че превъзхожда, без значение кой точно стои пред нея.

Александра

Жените, които носят това име, имат мъжествена енергия. Те обичат да се състезават и да печелят. Често са склонни да се включат в „битка“ и чак след това да се замислят дали въобще има смисъл да го правят.

Те са способни да прехвърлят вината за своите грешки на други хора. Често им е трудно да съхранят отношенията си с мъжете, защото са много лицемерни.

Поведението им с околните често зависи главно от настроението им.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Ина

Това са жени с горещ нрав. Те са нетърпеливи, а тези им черти се проявяват още в ранна детска възраст.

Дамите с името Ина имат силно развито чувство за справедливост. Често се впускат в защита на „несправедливо обвинени“, което пък провокира конфликти.

Ина е добър организатор и оратор и лесно може да се превърне в любимка на шефовете, ако не беше жаждата й за внимание от всички и нарцисизма.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Светлана

Тези дами се нуждаят от непрестанно внимание още от детството си. Склонни са да помнят дълго време дори дребни обиди. Във всяка връзка заемат атакуваща позиция и нападат половинката си дори за най-дребните и маловажни неща.

Много е лошо, ако тези дами са шефове и имат лидерска позиция – подчинените им не знаят какво да очакват. Отношението им зависи изцяло от настроението и личното й отношение.

Don`t copy text!