юли 19, 2024

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа…

done

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа…

Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива в личния си свят, като за целта вече има нов мъж до себе си. От около месец новинарката излиза със заможен бизнесмен, а това, което още им се случва, ще изненада мнозина.

 

Мъжът е добре сложен и с няколко години по-голям от нея, а красавицата се запознава с него около рождения си ден на 30 август. В началото звездата на bTV подхожда с недоверие, само приятелски, защото вече е патила в любовта. Той обаче успял да я спечели с упоритост, както и с това, че не се отказал да я ухажва.

Богаташът често й подарявал красиви букети, като понякога ги изпращал в телевизията, разкриват нейни колеги. Виктория сияела от щастие, но все още се притеснявала дали това няма да е поредното й разочарование, тъй като досега все не случвала на подходящ мъж, пише „Уикенд“.

Добре известно е, че красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който й изневери и двамата скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, но и той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама сина. След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, но всичките неминуемо завършваха с раздяла.

 

 

И дойде ред на връзката й с бившия спортен министър от ГЕРБ – Красен Кралев, с когото бяха двойка 6 години – и тъкмо, когато се говореше, че скоро ще минават под венчило, миналото лято политикът я заряза и в момента е с моделката Петя Велкова, която пък побърза да потвърди, че е с него вече повече от година и половина.

Новинарката от bTV дълго страдаше за бившия политик, но изглежда вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е открила любовта в лицето на настоящия си възлюбен. Дали очакванията й ще се оправдаят, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Don`t copy text!