юни 16, 2024

Илиана Раева за първи път показа и трите си внучки наведнъж – най-щастливата баба

done

Илиана Раева за първи път показа и трите си внучки наведнъж – най-щастливата баба

Тази година ще бъде незабравима за Илиана Раева . В рамките на по-малко от месец семейството на председателката на българската федерация по художествена гимнастика се сдоби с цели 2 нови члена на голямото семейство.

И двете ѝ дъщери, Виолета и Славея , родиха момиченца почти по едно и също време. Вече видяхме лицето на малката Емили, но Асияна досега се криеше от окото на обективите.

Ето че сега, обаче, гордата баба най-сетне показа най-голямото си богатство – трите внучки. 57-годишното „златно момиче“ публикува кадър, на който е гушнала двете си най-малки внучки – Емили , родена през март тази година, и Асияна , която се появи на бял свят на 1-ви май, а до тях е застанала и тяхната кака – Илиана , кръстена на своята баба.

Илиана Раева внучки

Семейството е заобиколено от балони и още украса заради погачата на най-малкото момиче – Асияна, а в семпла черна рокля и сребристи обувки на ток Илиана Раева прилича по-скоро на тяхна майка.

Илиана Раева Асияна

Тази радост обаче се пада на дъщерите ѝ Славея и Виолета, която роди малката Илиана през 2016 г., а тази година посрещна и Асияна, която виждаме в ръцете на майка си и от кадрите, споделени във Facebook.

Асияна

погача Асияна

Илиана Раева внучки

Don`t copy text!