юли 19, 2024

Илиана Раева и Наско Сираков заживяха на село – вижте с какво смениха къщата в Драгалевци (Снимки):

done

Илиана Раева и Наско Сираков заживяха на село – вижте с какво смениха къщата в Драгалевци (Снимки):

Легендарната ни светска двойка – Илиана Раева и Наско Сираков изненадаха близки и фенове като решиха да заменят луксозния си дом в квартала на богатите, Драгалевци, за да заживеят на село . От известно време семейството отново живее в Долни Богров , писа „България Днес“.

Както е известно, голмайстор №1 в историята на „сините“ и съпругата му Илиана Раева имаха същински палат в полите на Витоша. Домът им се разполагаше на 920 кв.

м застроена площ. В тях влиза и вътрешният басейн на първия етаж. Дворът бе около 5 декара. В него се намираше и параклисът на св. Илия, в който Илиана прекарваше часове.

къщата на Наско Сираков

Луксозната къща в Драгалевци бе обявена за продан

Звездното семейство обяви дома си за продажба преди няколко години. Сумата, която искаха за него, бе 4,3 млн. евро. Тя бе обявена единодушно за най-скъпата в София. Дълго време купувач така и не се появи заради високата цена. Известната двойка на няколко пъти сваля сумата, но така и не намери нов собственик.

Накрая Сираков и съпругата му предприеха друга мярка. Те разделиха къщата от двора. На мястото на огромната градина се изграждат два блока. Не е ясно дали имотът бе продаден, или легендарният нападател ги строи в съдружие с някого. Къщата, от друга страна, се дава под наем. Сумата, която собствениците искат за месец, е 7000 евро. Не е ясно дали вече имат квартиранти.

къщата на Илиана Раева в Долни Богров

Фамилният дом в Долни Богров пак приюти семейството

Don`t copy text!