юли 19, 2024

Индийски пророк предупреждава за събитие, което ще шокира целия свят и вече нищо няма да бъде същото

done

Индийски пророк предупреждава за събитие, което ще шокира целия свят и вече нищо няма да бъде същото

Сай Баба от Ширди е индийски светец, който почина сравнително наскоро, през 2011 г. Но неговите дейности, особено предсказанията за бъдещето, се помнят и до днес.

Сай Баба от Ширди
По едно време раждането на Сай Баба беше предсказано от много индийски астролози.

Всички единодушно заявиха, че на света ще се появи милостив спасител. Какво точно са имали предвид и за какво индиецът предупреди човечеството, четете по-нататък в материала.

САЙ БАБА ОТ ШИРДИ
В Индия от много години чакат спасител, който може да лекува и насочва хората в правилната посока. Те чакаха истински избрания, някой, който можеше да научи хората какво е истина и мъдрост.

В деня на раждането на Сай Баба хората в селото видели специален знак. Докато беше още много млад, бъдещият светец вече можеше да изпълнява желанията на хората. Стотици хиляди индийци са научили каква е силата на Сай Баба. Той има милиони последователи по целия свят.

Той учеше хората на любов и милост към всичко живо. Ако се вярва на това, което пишат в интернет, индиецът имаше специална дарба. Той знаеше как да материализира предмети. Може да са изгубени вещи или документи, стари снимки или писма.

Освен това жестът на благословия от мъдреца имаше специална невероятна сила. Веднъж Сай Баба беше сниман в момента, когато показа този жест. Хората от различни части на Индия започнаха да го копират и също така поставиха снимка на стареца в къщата си вместо икони. Тази картина дори беше нанесена върху възпалени места по тялото. Говори се, че снимката имала чудотворен ефект.

Невероятната сила на един индийски светец
Веднъж някой се сети да си пожелае нещо, докато държеше снимка на старец. Това се случи, когато Сай Баба вече не беше жив. Когато желанието се сбъдна, хората в цяла Индия започнаха да повтарят едно и също нещо.

Сай Баба е бил наставник на десетки индийски гурута. Известен е с точните си пророчества и предсказания за бъдещето. Веднъж мъдрецът казал, че ние идваме на земния свят заради душите си, а не заради телата си. Трябва да можем да прощаваме и да помагаме на тези, които ни питат за това. Така си помагаме.

Мъдрецът каза, че 21 век ще бъде последният път за 70% от населението на света. До 2024 г. броят на природните бедствия и аномалии ще расте с главоломна скорост. Нашият свят ще свърши и ще се роди чисто нов. Само 30% от населението на света ще попадне в него.

Сай Баба каза, че вижда как температурата на въздуха се повишава до 72 градуса по Целзий. Водата в реките и езерата става много гореща, а океаните преливат с мощна сила. Само в планината ще може да се живее, защото там ще е по-студено. И там хората ще могат да обработват земя и да отглеждат храна.

Но на Земята ще дойдат някакви сили, които ще лишат хората от разума им. И тогава те ще бъдат лесни за управление. Голяма вода ще отнесе част от земните територии. Някой ще намери подслон в някои европейски страни. Но над тази територия се струпват облаци. Ще има недостиг на чиста питейна вода и храна.

Ще се върнем във времето, когато са написани първите карти на Земята и са открити нови континенти. Познатите ни градове и страни ще започнат да изглеждат напълно различни. Преди планетата да започне да се възстановява, Земята ще бъде изчистена от всичко ненужно. А това означава, че ще започнат да се появяват нови вируси. Но в същото време ще се появят и нови видове растения и животни.

С течение на времето ще започнат да се появяват нови обитаеми територии. Хората обаче ще трябва да ги научат отново. Ще започне времето на взаимната подкрепа и помощ. Хората ще разберат, че вече не може да се живее както преди.

Чудя се какво мислите за подобни прогнози? Вярвате ли?

Don`t copy text!