юни 12, 2024

Камелия показа тузарския си дом – вижте невероятната ѝ коледна украса (Снимки)

done

Камелия показа тузарския си дом – вижте невероятната ѝ коледна украса (Снимки)

Звездата на поп-фолка, Камелия , е една от първите, които украсяват дома си за Коледа. И тази година певицата не изневери на тази традиция и дори допусна почитателите си до “светая светих” – дома си, като показа доста от него в една коледна фотосесия. Така всички имаха възможност да видят в какъв лукс живеят тя и спътникът ѝ в живота, Цветин.

Коледният дух напълно е завладял сексапилната звезда, която имаше доста тежка година. Нейният любим Цветин прекара доста тежко коронавируса и се наложи да бъде хоспитализиран, а прогнозите за момент не бяха обнадеждаващи.

Докато тя доста по-леко се справи с коварния вирус.

коледна елха Камелия

Двамата са решили да загърбят неволите си и да украсят целия си дом, за да може да се насладят по-дълго време на празничната атмосфера. За първи път Камелия ще си бъде толкова дълго време вкъщи, предвид затворените заведения и невъзможността да упражнява професията си. И за първи път си позволява чак толкова пищна коледна украса, с която се похвали пред своите последователи.

Камелия дом

коледният дом на Камелия

От снимките лъсна и част от интериора в къщата на Камелия, а на една от стените се вижда рисуван портрет на нея и Цветин, а коледната й украса спокойно може да спечели някоя класация за най-оригинално и празнично хрумване. Камелия има голяма елха, няколко големи коледни фигурки, картички, бонбони и други играчки, а на нас ни се прииска да прекараме предстоящите празници в тази атмосфера и в нейната компания.

Камелия Коледа

Don`t copy text!