юли 13, 2024

Когато тялото започне да умира: Баба от пазара ми даде рецепта за „спасение“ с чесън, която възстановява здравето

done

Когато тялото започне да умира: Баба от пазара ми даде рецепта за „спасение“ с чесън, която възстановява здравето

Чеснов разтвор за здраве и подмладяване на тялото си направете още днес. Полезен е при сърдечно-съдови заболявания, за предотвратяване на инфаркт и за почистване на тялото от мазнини. Има и много други ползи.

След 20 години на болести тялото ми буквално започна да се разпада. Често се чувствах уморена, краката ми бяха подути, гадеше ми се постоянно. Мои спътници винаги са били лошото здраве и задуха. Да не забравяме и за наднорменото тегло – 90 кг при ръст 165 см.

Имах и неприятен шум в ушите.

Започнаха ужасни болки във врата и гърба, зрението ми намаля, изпаднах в депресия и се чувствах като идиот, защото не можех да контролирам проблемите си.

Един ден отидох на пазара с голяма кошница за яйца. Взех яйцата и още имаше място в кошницата, видях една баба да продава красив и голям чесън и реших да го купя. Когато стигнах до бабата изведнъж се „замъгли“ и сякаш някой ме удари с чук по главата, а пред очите ми имаше само черни и жълти кръгове.

Спомням си, че кошницата падна, събраха се хора и в този момент дойде бабата и ми даде амоняк. Когато се опомних и си поех дъх, тя ме посъветва да направя тази стара рецепта, която тя използва от 20 години и благодарение на нея се чувства добре.

Намачкайте 50 големи скилидки чесън. Изсипете чесновото пюре в стъклен буркан и добавете 1 чаша преварена, но напълно охладена вода. Затворете буркана и покрийте с кърпа, поставете на топло място за 3 дни. Прецедете сместа, изхвърлете остатъците и върнете течността в буркана. Затворете и приберете в хладилника.

Вижте още: Полезни свойства на орехите

Употреба: Приемайте по 8-10 капки, разтворени в 1 чаена лъжичка студена вода и пийте три пъти на ден.

Този чеснов разтвор за здраве е полезен при:

сърдечно-съдови заболяванияпредотвратяване на инфаркт на миокардапочистване на тялото от мазниниподобрява обмяната на веществатавъзстановява зрениетопредотвратява атеросклерозатаподмладява тялото

Можете да повторите процеса на това лечение след 5 години.

Противопоказания: Хората с язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит и повишена киселинност не трябва да приемат това средство.

Don`t copy text!