юни 12, 2024

Коя е възрастта, до която жената има нужда от мъж до себе си

done

Коя е възрастта, до която жената има нужда от мъж до себе си

Докога жената има нужда от мъж до себе си? Може би се е случвало да си задавате въпроса дали цял живот ще имате нужда от мъж до себе си? Да, докато сте по-млади, най-малкото удоволствието от с*кса би ви привличало към даден мъж, но какво би се случило след настъпването на менопауза или след като просто започнете да се чувствате възрастна.

Дали и тога ще имате нужда от мъж, или ще ви е по-добре, ако сте сами със себе?
В крайна сметка ще можете да си спестите куп досадни домакински дейности като готвене и пране. Ще се налага да ги извършвате само ако вие самите желаете и на практика ще разполагате с цялото си свободно време, което да разпределяте по начин, който най-много ви допада или пък “изнася”.

Нека да разгледаме въпроса до каква възраст една жена наистина се нуждае от мъж/ мъже и за какво изобщо са ѝ притрябвали. Ето няколко отговора (не ги подреждаме по важност), преди сами да сте успели да си отговорите на подобен въпрос.

1. Заради физическата близост

Да, в горните редове споменахме темата за настъпването на менопаузата при жените – период, през който много от тях престават да мислят за с*кса. Това обаче не е съвсем вярно, защото има много съвременни хранителни добавки и медикаменти, които са в помощ на жената през този период.

Дори и тя да няма чак такова физическо желание за с*кс, то остава в главата ѝ. А и самата менопауза не трае вечно. Много жени дори се радват на нов разцвет в сексуалните си отношения, след като са преминали през климактериума.

2. Заради общуването и липсата на усещане за самота

Чували сте, че самотните жени си взимат котки и започват да водят разговори с тях на глас. Но не е ли по-добре да ги водите с мъжа до вас? Котката няма как да ви отговаря, нито пък би ви придружила, когато отивате на кино или театър.

3. Заради усещането за значимост

Когато един мъж остане с вас до “края на дните” ви, вие ще се чувствате единствената. Сред всички жени той е спрял избора си именно на вас.

4. Заради по-високото самочувствие

Това има пряка връзка с предходното твърдение, но тук ще включим и комплиментите, които повечето мъже са свикнали да отправят към своята половинка. Това съвсем естествено ще доведе и до вашето нежелание да се “разпускате”. Ще се стремите да изглеждате добре, ще спортувате, ще се грижите за визията си.

5. Заради вашия собствен душевен мир

Мъжката близост действа благотворно не само върху физиката, но и върху психиката на жената. Когато в семейството има и деца, жената постига спокойствие и удовлетвореност, защото знае, че в очите на мъжа си, тя е майка на наследниците му.

Сега отговорихте ли си на въпроса? Една жена винаги ще има нужда от мъж, независимо до каква възраст е стигнала. Мъжът и жената са като Ин и Ян, това е истината!

Don`t copy text!