юли 13, 2024

Красива, но след 5 операции-Ето как е изглеждала Надежда от Ергенът преди няколко години-Снимки

done

Красива, но след 5 операции-Ето как е изглеждала Надежда от Ергенът преди няколко години-Снимки

Ясни са вече двете финалистки в „Ергенът“ този сезон и това са Надежда Вишева и Магдалена Томова. Всъщност още преди старта на формата, за победителка и бъдеща годеница на Алек Младенов се спрягаше твърдо Надя, но истината е, че Маги печели сърцето и пръстенът, макар да е по-голяма от него с 8 лета.

Е, Надежда му е кака само с 6 годинки, но има малък син, а явно Младенов не е готов да стане за първи път татко на чуждо дете.

Не това е темата сега обаче, а красотата на хубавото Наде. Хубавото Наде, което преди няколко години не е било толкова хубаво и е минало поне през пет пластични операции.

Най-ярката промяна на Вишева е в носа. Днес той е малък, сладък и вирнат, което се постига поне с две ринопластики като имаме предвид истинския й нос.

Фотоси от сватбата й с гърка, който е и баща на сина й, се появиха в нета и втрещиха всички. Реално преди години Надежда изглежда с години по-възрастна, отколкото е сега. Видно е, че в лицето й са поставяни и пресни филъри и може би малко преди формата, защото преди кожата й е изглеждала значително по-увехнала и отпусната.

Устните й също са оформени, но това, за което можем да я поздравим, е фактът, че Надежда Вишева не е прекалила с нищо и реално, ако не я познаваме отпреди, няма и да се сетим, че има пластики.

Don`t copy text!