юни 16, 2024

Лили Иванова се ядоса и гневно прекъсна концерта си в НДК

done

Лили Иванова се ядоса и гневно прекъсна концерта си в НДК

Много куриозен момент се случи по време на концерта на Лили Иванова в зала 1 на НДК в събота вечер, предаде човек на БЛИЦ.

Както медията ни писа примата на българската музика за пореден път показа защо е считана от някои за най-великата родна певица на всички времена.

След едно от вълшебните й изпълнения обаче в залата настъпи кратък хаос. Един от организаторите на концерта се опита да отмести стойката на микрофона й, но тя се ядоса на това действие и бутна предмета на земята.

След това извика човека от екипа си, който сгафи, и първоначално го смъмри тихо, но после заяви пред всички: „Стойката пречела, за да ме снимат, предпочитам да не ме снимат, но да имам стойка“.

Снимка: Фейсбук/Лили Иванова

Тази ситуация не помрачи звездното представяне на естрадната ни легенда, която за пореден път омая всички в НДК с безграничния си талант.

За разлика от повечето си участия през годините Лили комуникираше много по-често с публиката и не спираше да се шегува.

Тя изпълни някои от знаковите си хитове, като „Детелини“, „Панаири“, „Щурче“, „Ветрове“ и „Камино“.

Точно на тези песни феновете й буквално взривиха залата с танци, скандирания и овации.

Иванова завърши концерта си традиционно с песента „Присъда“.

Дълго време след края на изпълнението публиката бе на крака и не спираше да аплодира певицата и бенда ѝ. Сред публиката имаше и много известни личности – общинският съветник в София Антон Хекимян, певецът Тони Стораро, актьорът Христо Мутафчиев

 

Don`t copy text!