юни 16, 2024

Лора Крумова показа красивия си син, няма да повярвате как изглежда

done

Лора Крумова показа красивия си син, няма да повярвате как изглежда

Личният си живот Лора Крумова прави всичко възможно да не прави обществено достояние по примера на редица свои колеги в телевизията.

Въпреки това обаче, от време на време излиза по някой и друг любопитен факт от ежедневието й, когато не е на екран. Тв водещата, която роди преди 9 години, е много горда със сина си Явор, когото показа наскоро в социалните мрежи.

Момченцето вече е ученик в София, а от фотоса, споделен с последователите й в мрежата, е повече от видно, че малчуганът е одрал кожата на популярната си майка, но пък по нрав прилича изцяло на татко си Сотир, който е учител по сърф. Неслучайно и Явор е яхнал именно сърф на кадъра – и май това е научил първо, преди още да се научи да говори.

Известно е, че бащата на Явор и един от най-добрите инструктори по водни спортове в България и собственик на школа по сърф, която се намира в къмпинг Градина покрай Созопол. Именно там фамилията прекарва и цялото си лято, а зимата Сотир е учител по ски на курорта Боровец.

Лора и Сотир се познават и са заедно от 2009 г. и имат две деца, но все още не са вдигнали мечтаната от журналистката сватба. Преди време тя призна през смях в ефир, че при една семейна кавга с дъщеря си – 3-годишната Мина ядосано й се сопнала, че баща й ще я махне, защото не му е съпруга.

Don`t copy text!