юли 25, 2024

Майката на Азис изплю камъчето: Васил не е рожденото му име!

done

Майката на Азис изплю камъчето: Васил не е рожденото му име!

Азис никога не е крил, че е изключително близък с майка си, Гергина. Красивата дама, която впечатлява всички с младежкия си вид, бе гост заедно със сина си в телевизионен ефир навръх Коледа.

Кралят на попфолка и Гергина споделиха интересни моменти от живота , като не спестиха и трудностите, с които са се сблъсквали.

„Вечно работехме, постоянно бяхме в движение. Празнували сме Коледа при майка ми и баща ми. Родих го в затвора, беше тежък период. Взеха го веднага и го занесоха в детско отделение. Бях на 21 години. В онези времена търговиите бяха забранени. Турци и сърби ни караха забранена стока – дънки, пуловери и ги продавахме. По това време се осъждаха подобни неща” – разказа в „На Фокус” майката на певеца.

Азис с майка си

Двамата споделиха, че освен ромски, имат още гръцки и турски корени.

Любопитното е, че в началото Азис не е бил записан с името Васил, както се знае, че е рожденото му име, а Станислав – на бабите му. Баща му обаче настоял да сменят името му и тогава го кръстили Васил.

„Майка ми ме научи на най-важното – да прощавам. Утре този човек може да ти потрябва. Винаги се извинявам” – разказа Азис.

Относно различната сексуална ориентация на певеца, майка му каза следното:

„Една майка винаги усеща детето си. По онова време всичко беше табу. Приемаш всичко, когато обичаш, дори това”.

„Винаги ми е било странно защо трябва да крия ориентацията си. Открито заявявах какъв съм. Беше стрес за нея, когато бях много изявен, но бързо й мина”, каза още Азис.

Той отказа да коментира снимките с бебето, които публикува преди време в социалните мрежи: „Моите деца са табу в медиите. Много обичам бебето, друго няма да кажа”.

Don`t copy text!