• Home
  • Малката принцеска на Поли Генова навърши 2 годинки – вижте сладката Леа на празника й

Малката принцеска на Поли Генова навърши 2 годинки – вижте сладката Леа на празника й

Малката принцеска на Поли Генова навърши 2 годинки - вижте сладката Леа на празника й

Всеки детски рожден ден ни умилява с невинната си радост и щастливите усмивки. Този път бе ред на Поли Генова да види щастието в очичките на дъщеря си , Леа , която миналата седмица навърши 2 годинки .

Поли отбеляза събитието в Инстаграм със сладко клипче с най-запомнящите се моменти на мъничето и батко й.

Леа на Поли Генова

Леа и батко й

Снимки: Инстаграм

Леа навърши две годинки и за това време явно се развива като кротко и спокойно дете.

За разлика от други звездни родители, които ни заливат с фотоси от тузарските детски партита, Поли бе доста по-умерена, показвайки колаж от тържеството.

тържество Леа

Припомняме, че малката Леа Катрин се роди сравнително скоро след баткото. Любопитен факт е, че изборът на името предопределил Етиен Леви, с когото Поли Генова си говорила за Леа Иванова. Синът на Поли пък бил кръстен на баба си Даниела, а другата баба носи името Катрин. Така и се родила идеята за названието на малката.

Леа Катрин на 2 годинки

Днес момиченцето стъпва смело и не се дава на батко си. Двамата са рамо до рамо в клипчето, което сподели певицата. Кадрите проследяват развитието на щерка ѝ от съвсем малко бебе, та до днес, когато вече движи спокойно с батко си. Поли Генова не споделя много подробности от семейния си живот, но рожденият ден все пак е повод да се похвали и с децата си. Изпълнителката бързо напредна с материала и за кратко се обзаведе с две деца. За момента, изглежда, сватба не се планира, макар с партньора ѝ да са говорили открито по темата. Дали някога ще минат под венчило, засега остава загадка.