юли 25, 2024

Млада жена избухна: Работя на 3 места и още не взимам достатъчно пари, за да живея нормално

done

Млада жена избухна: Работя на 3 места и още не взимам достатъчно пари, за да живея нормално

Младо момиче се ожали в социалните мрежи, че цената на живота в днешно време е толкова скъпа, че парите, които получава от трите места, на които работи, все още не ѝ достигат, за да свърже двата края, още повече, че има да погасява и заеми.

„С една работа на пълен работен ден не ми се получаваше. Затова почнах и втора работа с надеждата нещата да се подобрят, но почти не усетих разлика.

Третата ми работа е добра, стига да ми плащат навреме. Имам чувството, че сякаш се давя и не знам какво да предприема. В момента като че ли никоя индустрия не предлага достатъчно адекватно заплащане“, размишлява младата жена пред последователите си в социалната мрежа.

По думите ѝ, след като си плати битовите сметки в началото на месеца, парите, които остават на разположение, са абсолютно недостатъчни.

Признава също така, че понякога обмисля да напусне първата си работа на пълен работен ден и да се върне към сервитьорството, където навремето е изкарвала добри пари, плюс бакшишите.

Не на последно място тя споделя, че трупа дългове по кредитната си карта и е дотолкова обезсърчена, че дори обмисля да си хване приятел, с когото да си поделят разходите. Признава, че няма време и за срещи с приятели или каквито и да било социални събития, тъй като трябва да пести.

Във видеото тя пита потребителите дали този проблем е само при нея или все повече млади хора срещат сходни затруднения в техния живот.

Don`t copy text!