май 29, 2024

Много богато семейство предлага работа-мечта, но има само едно условие

done

Много от нас си мечтаят да се отправят на околосветско пътешествие, но за нещастие обикновено липсват време или средства.

Семейство Тилътсън от американския щат Юта предлагат работа мечта – да се отправите с тях и трите им деца в пътуване по целия свят като детегледачка.

Освен заплащането на абсолютно всички разходи, двойката обещава и добра заплата от около 1 500 долара, съобщава Metro, предаде Блиц.

Освен това американците заявяват, че детегледачката ще има няколко свободни часа всеки ден, освен двата свободни дни всяка седмица.

Семейство Тилътсън планира да стартира пътешествието си през юли от Ню Йорк и да се отправи към Скандинавия, а след това в Исландия. Следващите дестинации са Полша, Унгария, Италия, Испания, Турция, Австрия и Франция.

През декември семейството ще се върне в къщи за две седмици по Коледа (детегледачката също ще може да се прибере в своя дом, билетите са за сметка на работодателя). В началото на 2018г. американците ще летят към топлите страни – Хавай, Нова Зеландия или Азия.

Семейството, обаче, има едно основно изискване към бъдещата детегледачка. Тя трябва да има педагогическо образование и да има опит в работата си с деца от 3-6 години.

Но откъде двойката има толкова пари за такова пътешествие?

Преди няколко години двамата решили, че такъв начин на живот с непрестанно пътуване им харесва и основали компания за дистрибуция на хранителни продукти, като ги доставя в 20 страни.

По този начин американците могат да управляват своя бизнес от всяка точка на земното кълбо.

Don`t copy text!