април 17, 2024

Момче каза на майка си, че има брат близнак в училище -Тя се разплака, когато видя снимка на двамата

done

Минаха толкова много години, че забравих какво е да си дете . Всъщност бих искала да знам какво се случва в главата на малко дете в днешно време.

Децата живеят живот на надежда, радост и естествено любопитство. На всичкото отгоре те обикновено са мъдри и честни със своите мнения.

Момчето, което се казва Майлс, наскоро доказа това извън всякакво съмнение. Той имаше приятел в училище и двамата бяха неразделни. Те все още не бяха посещавали домовете си, така че родителите им не се познаваха, още по-малко им беше известно близкото приятелство на момчетата.

Това беше така, докато не дойде „денят на близнака“  в училище. За Майлс нямаше спор, кой ще бъде неговият „близнак“. Той каза на майка си какво облекло планират да носят, така че тя го организира за него и отиде в училище без да знае какво да очаква.

В уговорения „ден на близнаците“ в училище, Майлс помоли майка си да отиде с него. Денят на близнаците беше забавен, тематичен ден за децата, когато всеки  трябваше да направи двойка с любимо другарче, с което си прилича и двамата да носят едни и същи дрехи.

Тематичен ден

Майлс се беше сприятелил с момче на име Танер в училище и двамата решили, че трябва да са двойка „близнаци“.

Майка му не знаеше много за другото момче, но Майлс беше много настоятелен и конкретен в желанията си.

„Той беше категоричен, че двамата си приличат много и са наистина като близнаци. И така, след като децата си легнаха, се отправих към Уолмарт в 21:00, за да намеря подходящо облекло “ , написа тя във Facebook.

Майлс настоя, че той и Танър всъщност са „наистина братя-близнаци“.

„Техният учител ми изпрати тази снимка днес“ , пише майка му Бритни. „Сърцето ми се стопи. Очевидно две много различни на външен вид деца, но Майлс не виждаше това. Не би ли бил светът толкова по-добро място, ако всички можехме да го гледаме през очите на няколко 5-годишни ♥ ️ “

Бритни избра да публикува снимката на двете момчета във Facebook. Не беше учудващо, че бързо постигна вирусна слава. В действителност към момента на писането публикацията е получила огромни 505 000 харесвания, както и 268 000 реакции.

Оказа се също, че Майлс и Танер живеят само на няколко минути един от друг, което означава, че те вече могат да се виждат и извън училище!