юли 13, 2024

Навръх Коледа Нешка Робева направи страшна прогноза за България

done

Навръх Коледа Нешка Робева направи страшна прогноза за България

Кадри България Он ер

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева винаги е имала мнение за нещата случващи се около нас, живот, политика, националност. Тя сподели, че е отвратена от политическата действителност, но в същото време вижда надежда в младите хора.

Ако познаваме младия човек и съдим по себе си, ще знаем, че всичко което ни е било забранявано, е създавало отпор, това е пробуждане. Винаги тръгва от младите. Живеем в просташка лъжа.

Мен ме убеждават, че съм живяла в страшна България. Аз за първи път тази година се срамувах, че съм българка. Всичко, което се върши от нашите представители пред света, изключвам една част от нашите артисти и културни дейци, всичко друго като политика и отсъствие на всякаква национална принадлежност, желание да се докараме на всяка цена, без да запазим достойнството си, ме отблъсна, накара ме да отворя Ботев и да си говоря с Ботев, каза Робева пред България он ер.

 

Търпението на народа спрямо политиците според Робева е на изчерпване.

Народът мълчи – няма вяра, но все още някъде тлее мъничка надежда, че нещо ще се промени. Когато опре ножът до кокала, този народ ще ги помете. Това са безверници, те ще си получат заслуженото. В момента живеем в една просташка лъжа.

Светлина тя открива в образованието, но според Робева и то не се развива в правилна посока. Коментира, че така наречените „дигитални раници“ ще отгледат дигитални идиоти.

Тя завърши с позитивен коментар и надежда, че все пак традициите ще спасят народа: „Виждам как българинът се обляга на традициите и се връща към тях. Започва да говори за християнското семейство, за семейството, което ще ни спаси.“

Don`t copy text!