юли 19, 2024

Натали вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова: Вижте какво, ядосахте ме

done

Натали вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова: Вижте какво, ядосахте ме

Натали Трифонова вдигна сериозен скандал на колегите си от сутрешния блок на bTV заради подигравки към новина, която тя представи от диванчето, на което по традиция се събира екипа.

„Ядосахте ме!“, изригна тя в ефир, след като Пепи Бакърджиев и Мария Цънцарова не спряха да се хилят на това, че американската тенис легенда Серина Уилямс е била обявена за модна икона. Това само даде начало на подигравките, които след това се прехвърлиха и към българският тенис идол Григор Димитров.

Докато вървяха кадри на Серина Уилямс в черна рокля да получава наградата за модна икона, зад кадър се чу кискането на Цънцарова. Бакърджиев пък директно заяви, че има какво да каже по темата, но ще си замълчи. На една от снимките Серина беше заедно с Ким Кардашиян и по този повод спортният журналист вече не издържа, пише vihrogon.bg.

„Тази до нея по-скоро бих я…“, изкоментира Бакърджиев. „Би я какво?“, засече го на секундата Цънцарова.

„Бих я преференцирал“, отвърна Пепи, хвърляйки колегите си в неудържим смях. Само Натали се нацупи на коментара, който не беше особено политкоректен.

„Да кажем, че и Натали е носител на титлата „Модна икона“, за баланс на снимките, които видяхме“, допълни Мария Цънцарова. Оттук насетне ситуацията стана хаотична.

Пепи Бакърджиев побърза да намеси Григор Димитров в разговора, като заяви, че не разбира как бившето му гадже Мадалина Геня първо го ругае и обижда, а после пише, че се гордее с него.

„Какво сега, като са се разделили, хората не трябва дори да се поздравяват ли според теб?!“, с тези думи той беше нападнат от Натали. Пепи усети, че колежката му сериозно е набрала, затова смени темата с тази, че спомената по-рано Серина, а и сестра ѝ Винъс заявяват, че не просто харесват, а обичат Гришо.

„Виж какво, покани го за интервю и ги изяснете тези работи с него“, разпалено репликира Трифонова, която неведнъж е твърдяла, че Гришо и Маделина ще се оженят.

„Ти го покани, ти имаш предаване за бляскавия живот“, коментира Пепи Бакърджиев, след което допълни, че Гришо със сигурност би „преференцирал“ Натали пред него или Злати Йочев. Този намек вече напълно развали настроението на синоптичката, която директно си каза, че е ядосана на колегите си и очевидно не се преструваше или шегуваше.

Don`t copy text!