май 28, 2024

На 18 тя беше бездомна, защото майка й не искаше да й помогне: Днес е една от най-красивите и успешни жени в света! (Снимки)

done

Една от най-красивите и популярни холивудски актриси днес се радва на богатство и лукс и е почти неизвестно, че животът в младостта й не я е галил и че известно време е живяла като бездомница .

Става дума за ослепителната Хали Бери . Тя е едва на 18 години, когато се мести в Ню Йорк и след като идва от Чикаго в един от най-красивите градове, след кратко време остава без пари.

Хали Бери

За да се справи и да се опита да изпълни мечтата си, тя се обаждаа на майка си и я моли за помощ, но тя отказава и тогава започва един от най-големите кошмари за известната актриса.

Известно време й се наложило да живее в приют като бездомна , но в нито един момент, както тя казва, не се е разсърдила на майка си, че не й е помогнала в най-трудния период.

Напротив, дори казва, че е много благодарна за този ход.

Хали Бери награди

„Когато тя не искаше да ми изпрати пари, не си говорихме една година. Сега обаче смятам, че това е едно от най-добрите неща, които е направила за мен“, каза Хали, която след това започва работа като сервитьорка, но бързо навлиза във филмовата индустрия и животът й се променя напълно.

Хали Бери червен килим

Don`t copy text!