юни 16, 2024

Не е истина къде и в какъв вид се появи Деси Радева след дългото отсъствие (Снимки):

done

Не е истина къде и в какъв вид се появи Деси Радева след дългото отсъствие (Снимки):

Президентът Румен Радев и съпругата му Деси Радева са били специални гости на откриването на новия 5-звезден винен хотел „L’Ambassade de Katarzyna“ край Свиленград. На събитието се събрали над 350 отбрани гости, сред които бизнесмени, политици и светски персони.

Държавният глава и първата дама пристигнали последни със служебната лимузина и ескорт охранители от НСО. Високите гости били посрещнати от собствениците и преминали по червения килим с тях. Мерцедесът на Радев паркирал буквално върху килима, споделят очевидци, цитирани от Стандарт и Флагман.

За помпозното тържество президентшата се появила с рокля на Дона Карън и черни елегантни обувки на един от най-известните световни дизайнери Маноло Бланик, прочул се покрай хитовия сериал „Сексът и градът“.

От онлайн магазина на дизайнера се вижда, че обувките на Радева са от новата колекция, а цената им надхвърля 1000 долара.

Преди приема първата дама посетила и любимия си салон за красота, за да й направят професионален сешоар и маникюр в страстно червено.

Не се знае зали президентската двойка е останала да нощува в хотела, в който обикновена двойна стая струва 509 лева. Президентският апартамент се дава срещу 980 лева на нощ.

Don`t copy text!