юли 24, 2024

Не е истина на какво заприлича Дебора? Неузнаваема е на тази СНИМКА

done

Не е истина на какво заприлича Дебора? Неузнаваема е на тази СНИМКА

Дебора Михайлова мина през голям ужас, след като бе нарязана с макетно ножче от бившия си приятел Георги Георгиев, но след това преживя истински катарзис и днес живее живота на мечтите си.

Красивото момиче от Стара Загора получи покана от фолкпевеца Галин, който се оказа и неин любим изпълнител, и се присъедини към компанията му, като прохождаща фолкпевица. Под знака на славата и вниманието обаче, тя рискува да допусне грешката, в чийто капан падат почти всички родни звезди. Да се променят до неузнаваемост!

 

В случая скорошна снимка на Дебора в Инстаграм профила й предизвика бурни реакции. На кадъра младото момиче е обилно фотошопирано и направо не прилича на себе си. И въпреки че е залята от положителни коментари, не са малко и тези, които я предупреждават, че не бива да прекалява с фотошопа.

„Добре де… Защо тоя фотошоп? На живо си 100 пъти по-красива… Що зорлем се правите на траверси?“, гласи един от многото коментари на последователите й под поста.

В крайна сметка на останалите си снимки Дебора се приближава повече към естественото си излъчване. И все пак остава отворен въпроса дали няма да започне и тя да се изкушава от това кадрите й да бъдат щедро обработвани – почти до неузнаваемост.

Don`t copy text!