• Home
  • Новата жена на Брад Пит е топ-модел, владеещ 5 езика! Вижте красавицата, копие на Анджелина (Снимки)

Новата жена на Брад Пит е топ-модел, владеещ 5 езика! Вижте красавицата, копие на Анджелина (Снимки)

Новата жена на Брад Пит е топ-модел, владеещ 5 езика! Вижте красавицата, копие на Анджелина (Снимки)

След като преживяха труден развод, Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне сякаш заровиха томахавките и всеки пое по своя път. И докато звездата от “Томб Райдър” се е отдала на ролята си на майка, Брад лети на крилете на любовта.

Въпросът, който всички си задават напоследък, е „Коя е новата спътница на Брад Пит ?”

Вестник „Дейли Мейл” твърди, че това е моделът  Никол Потуралски , 27-годишна, която говори пет езика, има един син и ръководи организация за защита на акулите.

Брад Пит нова жена

Тя има успешна кариера като манекенка в родната си Германия и се превърне в център на международни интриги, след като бе забелязана с Брад Пит в Южна Франция.

Освен безспорната й красота, изглежда, че Брад е имал и други причини да бъде очарован от младата красавица. Никол прилича поразително на бившата съпруга на Брад Анджелина Джоли, и е заснета да каца в компанията на 56-годишната холивудска звезда с частен самолет на летището Льо Кастелет.

Брад Пит и Никол

Смята се, че Никол ще прекара време с Брад в спиращото дъха имение „Шато Миравал” – имот, който актьорът закупи за 67 милиона долара през 2011 г.

Никол Потуралски

„Те се целуваха и Брад беше много внимателен към нея“, добави източник на в. „Дейли Мейл”. „Бяха на публично място, но изглежда той нямаше нищо против хората да го видят. Тя е истинска красавица и очевидно е много по-млада от него”, добави източникът.