юли 23, 2024

Новата жена на Кобрата е истинска красавица! – Снимка

done

Новата жена на Кобрата е истинска красавица! – Снимка

 

В края на миналата година Кубрат Пулев пршзна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце, което се казва Христина. Това се случи в предаването на Цитиридис, а в свой стил Кобрата извади два кашона със скъп марков алкохол, за да почерпи за благата вест.

Пулев и Цитиридис дори отвориха една бутилка шампанско и така завърши епизода. Малко след това пък Андреа качи видео от времето, в което е бил във връзка с Кубрат Пулев, с което му каза „Чао“ и заяви, че продължава напред.

Историята приключи по този начин, но досега. В последните няколко часа потребителя Калоян Кичков направи интересно изказване в социалната мрежа Фейсбук, което ние публикуваме без редакторска намеса.

„Видях я истинска красавица е казвам Ви сериозно, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не успях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, но Ви казвам красота. Бе облечена съвсем нормално и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а не природни дадености.

Косата и бе сякаш от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, видимо и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят, в който това е меко казано трудно. Желая Ви семейно щастие, обичайте се и изградете от малката Ви сладурана – прекрасна госпожица“, пише въпросния потребител.

 

Don`t copy text!