юли 13, 2024

Новата прическа на първата ни дама събра всички овации, Десислава заприлича на истинско момиченце (снимки)

done

Новата прическа на първата ни дама събра всички овации, Десислава заприлича на истинско момиченце (снимки)

Вече писахме за визията на Първата ни дама в елегантно бяло палто, което тя избра за посещението на президентската ни двойка в Лондон, в рамките на срещата на лидерите на НАТО. Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха на прием, даван от Нейно Величество Елизабет II в резиденцията на министър-председателя на „Даунинг стрийт“ 10.

Самият Борис Джонсън и неговата партньорка Кари Саймъндс приветстваха гостите на събитието, на което присъстваха над 100 представители на световния политически елит.

Зад тях бе поставена елха и при желание гостите имаха възможност да окичват елхата с коледни играчки.

Деси Радева елха

Румен и Десислава Радеви

Десислава Радева избра един от любимите си тоалети на NEVENA, който тя облича за трети път на официален повод. Преди Лондон президентската съпруга облече същата на рокля на официалното посещение в Йордания и националния празник на Република България – 3 март.

Роклята е изработена от френска дантела в цвят персийски пясък върху златисто розова сатенирана коприна. Дантелата е бродирана под форма, създавайки илюзия за безшевност на дрехата. За повода, за разлика от предишните, съпругата на българския президент не гарнира тоалета с колан на талията, оставяйки основният акцент да пада върху деколтето, подчертано с триизмерни цветя, както и върху основния силует.

Деси Радева рокля

Със своя избор на тоалет, с който вече се е появявала, Радева отново показа както отговорност към екологичния аспект на модата, така и различните възможности за представяне на една и съща елегантна дреха за дневен и вечерен повод. Съществена част от философията на дизайнерката Невена Николова е винаги да подтиква и подкрепя клиентите си да мислят за перспективното ползване на тоалетите и държи това да бъде обсъдено при създаването им. Докато днес това е една от най-горещите теми в света на модата, принципът на устойчивото етично поведение е основата на работата на Nevena от момента на създаването на бранда преди 19 години. Ето и предишните появи на Първата ни дама със същия тоалет:

При посещението в Йордания и срещата с кралица Рания:

Деси Радева и кралица Рания

Деси Радева Йордания

На приема послучай 3-ти март:

Деси Радева бяла рокля

Деси Радева трети март

Don`t copy text!