юли 19, 2024

От 12-ти март натам МОЩЕН късмет за 4 зодии предвижда астрологът Павел Глоба

done

От 12-ти март натам МОЩЕН късмет за 4 зодии предвижда астрологът Павел Глоба

Павел Глоба назова 4 зодии, чиито проблеми ще приключат и късметът ще е на тяхна страна от 12 март натам.

Овен
Пътят на Овните вече няма да е пълен с трудности, а с късмет. Очакват ги нови срещи, нови познанства и приятни емоции. Астрологът съветва да се съсредоточат върху основните и важни неща в живота, както и върху финансовата част – успехът е съвсем близо.

 

Телец
Телците ще избегнат умело всякакви проблеми свързани с финанси и дори опит за измама. Не трябва да бързат при взимането на важни решения, всичко трябва да се обмисля внимателно. Биззнесът ще е успешен, късмет и успехи във всяко начинание. Ако в момента за тях изглежда, че годината тръгва зле, само да изчакат 15 януари и нещата ще почнат да се подреждат.

 

Дева
Успех вещаят звездите и на родените под знака на Дева. Те ще получат безценна помощ от близък човек, с което ще могат да решат някои проблеми и казуси и да направят място на късмета и положителните емоции.

 

Стрелец
Преговорите, с които са се захванали родените под този знак ще завършат отлично. Очаква се към тях да се втурнат парични потоци, да се направят успешни инвестиции и покупки. Звездите съветват да са особено внимателни по време на срещи, както и да следят зорко здравето си.

Don`t copy text!