май 28, 2024

Пак го направи! Пламен Пържолата поръча златен телешки рибай стек, но този път…

done

Култовият бизнесмен от търговищкото село Беломорци, който се прочу в цяла Европа със „златните“ пържоли за 650 лева във Варна това лято, се завърна ударно от Нидерландия, където печели пари. Пламен се прибира, за да захранва родната кръчмарска икономика.

Явно Пламен добре е припечелил зад граница, тъй като със свой авер сядат в крайбрежна кръчма в Несебър, а обичащият живота и накичен от глава до пети със злато баровец отново си поръчва от скъпарския телешки рибай стек, пише „Хот Арена“.

 

 

Пламен пред палата си в с. Беломорци, върху който е изписано Semeystvo jivee mi se

Нещо повече! Пламен Христов отново заснема хапването на „златната“ пържола. Както и предишния път, така и сега бизнесменът записва разговора му със сервитьорката, която му обяснява тънкостите на ястието и защо е поднесено с кокал, а не е чисто. От публикуваното от самия него видео се вижда, че в чинията има гарнитура от варени картофи и гъби.

Кадър от новото видео със скъпа пържола, този път в Несебър

„Рибай стек, пак сме в България. В Несебър“, казва пред камерата Пламен и започва да хапва от месото. Пържолата старателно заснема процедурата по обяда. Накрая не става ясно каква сметка е платил баровецът, тъй като видеото спира по време на яденето.
Цялото семейство на Пламен, или Ерджан, както е по-известен бохемът в родното си село Беломорци, е ангажирано с бране на ябълки в Нидерландия по думите на кмета на населеното място Христо Илиев. В Нидерландия Пламен изкарва добри пари, с които е съумял да си купи къща и да измести цялото си семейство там, докато тече сезонната работа.

 

Шофира със 190 км/ч по магистралата

Наред с това Ерджан плаща добре на работници от неговото село и околията да пътуват до Нидерландия и да се ангажират с работата по доходоносния бизнес. Те се прибраха по родните домове у нас и се очакваше само Пламен и семейството му да си дойдат. Което вече е факт.

Мъжът, който публикува видео с колосална сметка за три пържоли, живее в същински палат в Беломорци и мнозина се съмняват, че единствено бизнесът с ябълки му носи толкова големи печалби. Семейството има висок стандарт на живот и обича да го демонстрира. Самият Пламен често се снима по баровски ресторанти, а на фотосите членове на фамилията размахват пачки с евро. В друг случай Пържолата посипва с банкноти фолкпевицата Райна.

След новия клип с ядене на телешки рибай стек в Несебър Пламен Пържолата публикува друг клип, докато шофира лъскавия си мерцедес по магистралата. На него се вижда как тузарят кара със 195 км/ч и нарушава с 55 км/ч ограничението на скоростта по родните аутобани.

Don`t copy text!