• Home
  • Панелист на Гала е аут, причината е много неприятна! Ужасът се повтори и в bTV

Панелист на Гала е аут, причината е много неприятна! Ужасът се повтори и в bTV

След като вчера един от панелистите на Гала – Ромина Тасевска, не се появи в ефир, а водещата притесни допълнително аудиторията с думите:

„Бързо възстановяване“, ето, че този ужас днес се случва и в bTV, където екранният партньор на Деси Стоянова – Петър Дочев, обяви същото.

 

Панелистката на Гала – бившата Мис България Ромина Тасевска изчезна от ефир, а причината е, че има здравословни проблеми. Какви? Все още не се уточнява. Мнозина предполагат, че става въпрос за така нашумелия напоследък стомашен вирус, който обикновено трае 3-4 дни.

 

Преди да се случи това обаче, Ромина отново не бе в ефир, което накара мнозина да мислят, че има някакъв проблем между нея и тв водещата Гала. Това обаче, бързо беше пресечено с информацията, че красавицата просто има ангажимент в чужбина, свързан с модно ревю.

 

В същото време в конкурентната bTV се разиграва подобна ситуация, защото водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова не се появи днес, а и вчера, на работното си място в студиото на предаването, което нейният екранен партньор Петър Дочев се наложи да води сам.

 

Кошмарът на Нова се пренесе и в bTV, а коя от двете – Ромина Тасевска или Деси Стоянова, ще се завърне първа обратно на екран, предстои да разберем.